joi, 28 martie, 2024

Concurs COLEGUL MEU I COLEGA MEA:Concurs COLEGUL MEU I COLEGA MEA

Distribuie:

Publicat:

Centrul de Advocacy si Drepturile Omului – CADO lanseaza Concursul COLEGUL MEU | COLEGA MEA, concurs de creatie pentru elevii de scoala generala. Organizatia  incurajeaza implicarea copiilor din invatamantul primar care pretuiesc diversitatea sa participle in concurs cu desene, compuneri si poezii despre colegul preferat sau colega preferata. Cele mai bune lucrari vor fi premiate cu camere foto si cele mai cool penare si vor fi utilizate in realizarea campaniei de promovare a dreptului egal la educatie.
 
Daca esti elev/ eleva, ai intre 6 si 14 ani, implica-te in campania “Colegul meu | Colega mea” cu un desen, o compunere sau o poezie, realizate de tine, prin care incerci sa descrii colegul tau preferat sau colega ta preferata, descoperind diferentele si asemanarile care va aduc impreuna in egala masura. Incearca sa iti imaginezi cum te-ai simti daca intr-o zi, cineva v-ar interzice sa va petreceti timpul impreuna.
 
Este de ajuns ca pana pe 15 martie 2016 sa transmiti catre Centrul de Advocacy si Drepturile Omului, prin posta sau pe e-mail, lucrarea pe care vrei sa o inscrii in campanie, insotita de formularul de inscriere pe care il poti descarca de mai jos si sa il completezi impreuna cu parintii sau reprezentantii tai legali.
 
Lucrarea ta va fi publicata pe site-ul cado.org.ro si va contribui la promovarea unei scoli mai prietenoase pentru copiii vulnerabili.
 
Mai mult, cele mai interesante 10 lucrari vor fi premiate cu 10 camere de fotografiat compacte iar cele mai bune 20 de lucrari vor fi premiate cu cele mai cool penare, unul pentru tine si unul pentru colegul sau colega ta. Castigatorii camerelor de fotografiat vor surprinde in fotografii subiectul lucrarii inscrise in concurs.
 
Regulamentul campaniei
                |                Forumularul de inscriere
 

Contact:
Tel/Fax: +4 021 795 8351
E-mail: office@cado.org.ro
Adresa: Centrul de Advocacy si Drepturile Omului, Calea Victoriei 122, Apt. 2, Sector 1, Bucuresti, Cod 010093
 
Concurs realizat in cadrul proiectului “Scoala pentru toti copiii” proiect de monitorizare a segregarii scolare in judetele Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui. Proiect derulat de Centrul de Advocacy si Drepturile Omului si Centrul de Resurse pentru participare publica in perioada aprilie 2015 – aprilie 2016.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img