vineri, 29 martie, 2024

Conducatori de vehicule fara permise de conducere corespunzatoare, depistati la controlul de frontiera din Albita – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueaza cercetari in privinta a doi barbati care au fost depistati conducand ansambluri de vehicule, desi permisele de conducere valabil detinute nu le dadeau dreptul.

Miercuri, 11 martie, in jurul orei 17.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a iesi din tara, D.V., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 38 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism marca Renault Kangoo si o remorca, ambele inmatriculate in R. Moldova.

* Aproximativ o ora mai tarziu, in acelasi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a iesi din tara, C.G., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 37 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz si o remorca, ambele inmatriculate in R. Moldova.

"La controlul de frontiera, in urma verificarilor specifice efectuate, colegii nostri au constatat ca cei doi conducatori auto nu detin permise de conducere valabile pentru categoria „E”, necesare pentru a putea conduce vehiculele in cauza. Politistii de frontiera efectueaza cercetari, in ambele cazuri, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale care se impun." declara Irina Mirica – purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img