miercuri, 24 aprilie, 2024

Connect-R nu poate sta departe de scena nici macar de ziua lui. Ce surpriza le-a pregatit fanilor

Distribuie:

Publicat:

Stefan Mihalache, cunoscut sub numele de scena Connect-R va implini varsta de 37 de ani pe data de 9 iunie, insa pregatirile pentru petrecerea pe care o va organiza au inceput deja, caci Stefan isi doreste sa fie ceva cu totul memorabil. Atat admiratorii, cat si colegii de breasla sunt invitati sa participe la concertul-aniversar pentru care au fost puse in vanzare peste 4000 de persoane.

Connect-R nu poate sta departe de scena nici macar de ziua sa, asadar a decis sa isi petreaca in mod unic cea de-a 37-a aniversare. Artistul si-a invitat prietenii, dar si fanii sa ii fie alaturi la primul sau concert pe scena Salii Palatului. Carismaticul cantaret este foarte emotionat, caci este prima data cand va avea ocazia sa cante atat prietenilor, cat si familiei, in acelasi loc.

"Connect-R – artistul e doar o parte din Stefan – omul si consider ca le datorez celor care l-au facut "mare" pe Connect-R sa vada mai de aproape si omul din spatele povestilor din piese. Am decis ca abia la 37 de ani sa sustin primul meu concert la Sala Palatului pentru ca abia acum am reusit sa ma cunosc cu adevarat, dupa ce am fost si sus si jos si m-am observat in ambele ipostaze. Nu stiu un mod mai frumos de a imi sarbatori ziua de nastere decat alaturi de cei care m-au facut cine sunt astazi. E pentru prima oara cand, de ziua mea, voi avea si familia si prietenii si fanii intr-un singur loc,” a declarat Connect-R despre evenimentul care va avea loc pe 9 iunie.

Printre vedetele care au confirmat deja participarea la petrecerea organizata de ziua artistului se numara , Nicole Cherry, Antonia, Alex Velea, Lino Golden, dar si Pepe, care i-a fost nas lui Stefan si Misha atunci cand s-au casatorit. Din nefericire, Pepe si cantareata si-au spus adio si au decis sa mearga pe cai separate, singurul lucru care ii mai leaga fiind copilul pe care il au si de dragul caruia au decis sa ramana in relatii amiabile.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img