vineri, 29 martie, 2024

Consuma acest amestec minune timp de 14 zile si poti sa mananci apoi ce vrei ca nu se va mai depune nici un kilogram pe tine

Distribuie:

Publicat:

Fiecare dintre noi viseaza la un moment dat ca poate sa mananca orice isi doreste fara ca acest lucru sa se vada si pe cantar. Consuma acest amestec minune timp de 14 zile si vei vedea rezultatele!

Ei bine, se pare ca exista un amestec minune care consumat in fiecare dimineata timp de 14 zile, o data la fiecare sase luni, nu doar ca detoxifica organismul, insa te va ajuta sa te mentii in forma si sa nu mai ai probleme cu kilogramele, ba te ajuta chiar sa scapi si de surplusul de greutate. Este vorba despre un remediu natural si eficient folosit destul de des in medicina alternativa rusa, asa ca nu e de mirare ca rusoaicele afiseaza mereu o silueta de invidiat.

De ce ai nevoie pentrru amestecul minune

Acest amestec este alcatuit din patru ingrediente simple, ce se pot cumpara de la un plafar sau din supermarket.

1 lingura de faina de hrisca;
un varf de lingurita de ghimbir praf;
200 de ml de chefir;
o lingura de miere

Consuma acest amestec minune timp de 14 zile! Cum se prepara?

Seara se amesteca bine intr-un castron faina de hrisca cu praful de ghimbir si chefirul cu mierea. In cazul in care sunteti diabetic, renuntati la miere. Se lasa amestecul peste noapte la frigider, iar in dimineata urmatoare se amesteca din nou compozitia si se consuma in locul micului dejun. Atentie, dupa ce ati mancat amestecul nu aveti voie sa consumati nici un alt aliment timp de trei ore. Dupa cele trei ore puteti sa consumati tot ce doriti. Amestecul trebuie consumat timp de 14 zile consecutive in fiecare dimineata, iar apoi cura se repeta o data la fiecare sase luni. Acesta iti va curata organismul de toxine si creste imunitatea, ceea ce va va feri de boli, raceli sau viroze. De asemenea, preparatul topeste ca prin minune grasimile si va ajuta sa va mentineti in forma fara sa mai acumulati nici un kilogram.

Hrisca este foarte populara in Rusia si tot spatiul post-sovietic. Are un gust si o aroma foarte placuta si contine cea mai buna combinatie de proteine, fibre si microelemente si are proprietati curative. Hrisca este bogata intr-o substanta care are actiune protectoare asupra vaselor de sange. In plus, favorizeaza absorbtia vitaminei C, ajuta la vindecarea ranilor si diminueaza durerea, are efect antibacterian. Stimuleaza circulatia si productia de bila, reduce nivelul colesterolului, previne cataracta.

Boabele contin cantitati importante de vitamina B6 si P. Mai contin substante care ajuta la metabolizarea grasimilor si a colesterolului, protejeaza ficatul. In plus, dau organismului toti aminoacizii esentiali pe care organismul nu ii poate sintetiza, numiti si „caramizile organismului uman”. Boabele de hrisca sunt bogate si in antioxidanti, care asigura protectia cardiovasculara si anticancerigena, numeroase minerale (crom, cupru, mangan, magneziu). Mai mult, noi studii arata ca hrisca are calitatea de a scadea glicemia in diabetul de tip II.

Ghimbirul este o planta care creste in regiunile tropicale, fiind extrem de apreciata in India, Nepal sau Bangladesh pentru gustul unic pe care-l ofera mancarurilor. Ghimbirul nu este insa folosit doar ca un condiment puternic. Datorita compozitiei sale bogate – calciu, fier, cupru, magneziu, fosfor, potasiu, carbohidrati, sodiu, vitamine – acesta este utilizat si in ameliorarea starilor de greata, in curele de slabire, in tratarea balonarii, a indigestiei si, bineinteles, a racelilor. Ca sa nu mai punem la socoteala ca poate inlocui cu succes efectele energizante ale cafelei. De asemenea, acesta regleaza tranzitul intestinal si favorizeaza arderea grasimilor.

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img