vineri, 19 aprilie, 2024

Coordonatorul serviciului de presa al lui Clotilde Armand, atac la presedinta ICCJ si presedintele CSM

Distribuie:

Publicat:

Omul pus de Clotilde Armand să coordoneze serviciul de presă al Primăriei Sectorului 1 lansează un atac public la adresa oamenilor care deţin în prezent cele mai importante funcţii din sistemul de justiţie. Din noua postură de interfaţă între public şi o instituţie publică, fostul jurnalist Ionel Stoica angajează imaginea instituţiei pe care o reprezintă într-un demers discutabil.

Stoica afirmă că gestul preşedintei ÎCCJ şi al preşedintelui CSM de a părăsi Comisia juridică a Camerei Deputaţilor în timpul dezbaterilor despre desfiinţarea SIIJ, din cauza atacurilor politice între deputaţi este unul ruşinos.

"M-am uitat cu întârziere pe înregistrările din Comisia Juridică de la discuțiile pe proiectul legii privind desfiinţarea Secţiei Speciale. Rușinoasă plecarea șefilor Înaltei Curți- Corina Corbu și CSM- Bogdan Mateescu, când Lia Savonea urla în Plenul Consiliului nu s-au retras niciodată în semn de protest. Penibilă și superimunitatea magistraților, avizul CSM la trimiterea în judecată, profund neconstituțională, să sperăm că se rezolvă în prima cameră parlamentară sesizată", scrie Ionel Stoica pe Facebook.

Fostul jurnalist citează în continuare din rechizitorii DNA infirmate definitiv de instanţă, pentru a combate acuzaţiile aduse de fostul procuror Liviu Mihai Tudose la adresa practicior abuzive ale procurorilor anticorupţie din perioada în care Direcţia era condusă de Laura Codruţa Kovesi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img