joi, 28 martie, 2024

Copiii Nicoletei Luciu sunt de nerecunoscut! Au crescut si sunt extraordinari de frumosi! Baietii ca baietii, dar stai sa o vezi pe fetita, o superbitate!

Distribuie:

Publicat:

Nicoleta Luciu, considerata una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul romanesc, poate candida cu succesc la titlul de cea mai grijulie mamica. Ipostazele in care reporterii Spynews.ro au suprins-o pe vedeta sunt dovada clara a acestui lucru. Cum vremea din weekend-ul care s-a incheiat a fost insorita, multi romani au luat cu asalt parcurile si statiunile montane. Asa a procedat si Nicoleta Luciu, care a profitat din plin de temperaturile ridicate din termometre si a dat fuga la munte, impreuna cu copiii sai. In cautarea unei oaze de liniste, diva a optat pentru o excursie la Rasnov, acolo unde cei mici au avut parte de cateva lectii de istorie, dar si de multa distractie.

Discreta din fire, Nicoleta Luciu a inceract sa nu atraga privirile turistilor. Asa ca, in timp ce odraslele se jucau de mama focului in renumitul parc de distractii din oras, vedeta a stat pe o banca, alaturi de bona micutilor si i-a supraveghiat tot timpul. Imbracata cu o tinuta sport, Nicoleta Luciu si-a acoperit privirea sub o pereche de ochelari de soare.

Dupa ce s-au distrat de minune in renumitul parc de distractii din Rasnov, cei mici au simtit nevoia de putina adrenalina, asa ca s-au indreptat direct spre cinematograful 9D din apropiere. Cat timp copiii s-au bucurat de noua tehnologie, diva i-a astepat linistita. Pentru a scapa de plictiseala, vedeta a urmarit distractia celor mici pe un ecran amplasat la intrarea in sala de spectacole. Mai mult, pentru a ramane cu o amintire, Nicoleta a pus repede mana pe telefon si a imortalizat momentele de bucurie ale micutilor.

Este casatorita cu renumit om de afaceri
Nicoleta Luciu este casatorita cu Zsolt Csergo. Cei doi au impreuna patru copii. Primul dintre ei este Zsolt junior, iar ceilalti trei sunt tripletii Kim, Karoly si Kevin.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img