vineri, 19 aprilie, 2024

Corectitudinea politica naste monstri! O profesoara lupta pentru deptul sau de a face sex cu elevii

Distribuie:

Publicat:

O profesoara lupta pentru dreptul sau de a face sex cu elevii, pentru ca, nu-i asa, legea care interzice astfel de relatii este una care ii ingradeste drepturile si libertatile sale. De morala, etica si bun-simt o fi auzit? Charlie Jones Parker, o fosta profesoara in varsta de 31 de ani din statul american Alabama, a fost condamnata pentru ca a facut sex cu doi adolescenti in varsta de 16 ani in timp ce preda la Academia Pickens si a fost condamnata la trei ani de inchisoare.  Ea a hotarat sa atace sentinta dupa ce o judecatorie din SUA a decis ca legea in baza careia a fost condamnata violeaza o clauza de protectie egala care acorda profesorilor acelasi tratament in fata judectorilor ca in cazul altor profesii.

Legea interzice angajatilor unei scoli sa intretina relatii sexuale cu elevii sau studentii care au varsta sub 19 ani.

”Legea din Alabama nu face acest lucru o ilegalitate pentru oamenii cu alte profesii care intretin relatii sexuale consensuale cu adolescentii cu varste de 16, 17 si 18 ani, chiar daca se afla in aceesi pozitie de incredere sau autoritate”, a declarat mediei locale avocatul fostei profesoare. In fata judecatorilor, avocatul a argumentat printr-un exemplu ipotetic in care un administrator de scoala ar putea sa mearga intr-o vacanta cu o eleva in varsta de 16 ani si ar putea sa intretina relatii sexuale cu aceasta, fapt care ar incalca legea. Dar, pe de alta parte un doctor in varsta de 65 de ani, ministru, terapist sau judecator… nu poate fi acuzat ca a facut sex cu adolescenta.

Varsta la care un adolescent isi poate da acordul sa intretina relatii sexuale in Alabama este de 16 ani.

”Angajatii scolii au fost inclusi incorect si sunt trimisi la inchisoare pentru ceva ce, in cel mai extreme cazuri, ar putea sa ii faca sa-si piarda locurile de munca”, a mai sustinut avocata.

Parker a pledat vinovata in fata instantei in luna august a anului trecut pentru ca a facut sex cu adolescentii si a . N-ar surprinde pe nimeni in vremurile noastre de adanca tulburare a mintilor daca fosta profesoara ar reusi sa obtina o decizie favorabila in instanta. Ceea ce e de-a dreptul aberant este ca de acest precedent juridic ar putea beneficia si sotul ei, James Frankin Parker III, in varsta de 33 de ani, care… la randul sau  a pledat vinovat pentru ca a facut sex cu o fosta eleva, sentinta in procesul sau urmand sa fie data in luna iunie a acestui an. Pentru a condensa intr-un mod cat mai dureros pentru fiinta asta care a uitat scopul nobil al invatatorului, ar trebui sa o incurajam sa se adreseze instantei pentru a valida o lege prin care sa oblige barbatii sa faca sex cu ea, pentru ca la halul in care arata…

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img