joi, 28 martie, 2024

Corina Danila a slabit peste 20 de kilograme. La ce alimente a renuntat definitiv

Distribuie:

Publicat:

Cunoscuta prezentatoare TV a slabit peste 20 de kilograme si este mandra de felul in care arata acolo, cu noua silueta. Invitata la Antena Stars, Corina Danila a spus ce i s-a intamplat si de ce a slabit atat de mult intr-un timp atat de scurt.

"Am avut o criza de spate in 13 martie 2017. A venit pe fondul kilogramelor acumulate si a modificarii inclusiv a centrului de greutate. A fost in primul rand motivarea legata clar de sanatate, sigur ca exista si dorinta de a arata mult mai slaba, din respect pentru telespectatori. Nu ma simteam foarte bine in pielea mea. Am apelat la ajutorul unor specialisti. Fizioterapie, kinetoterapie, nutritie, endocrinologie. Programul se cheama Good Life. Haotic mancam, atunci cand apucam, prostii, tot ce prindeam", a spus Corina Danila.

"Nu mananc zahar, imi iau dulcele din fructe sau din ciocolata fara zahar, care e pentru oamenii care sufera de diabet. Nu am diabet! Nu mananc in exces. Nu mananc seara. Fara paine. La cartofi am o problema, ei, suferim! Orez din cand in cand. Ne trezim cu un ceai verde", a mai spus Corina Danila, potrivit one.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img