sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cornel Marin de la Romanii au talent are maini!? Pe scena a aparut fara brate, insa toti au avut un soc cand au vazut ca in pozele de pe retelele sociale

Distribuie:

Publicat:

Cornel Marin de la Românii au talent are mâini!? Pe scena a apărut fără brațe, însă toți au avut un șoc când au văzut că în pozele de pe rețelele sociale.

Evident că artistul poartă niște proteze în fotografiile pe care le-a postat pe rețelele de socializare.

Cornel Marin, pictorul fără mâini, de la Românii au Talent

Cornel Marin apare în fotografiile de pe rețelele de socializare cu mâini. Însă în fotografiile artistului sunt de fapt, niște proteze, care îi țin loc de mâini . 

Cornel Marin, pictorul fără mâini, a impresionat jurații de la Românii au Talent! Artistul a rămas fără mâini în urma unui accident teribil pe care l-a avut la

Pictorul a venit la Românii au Talent ca să transmită un mesaj puternic: Viața merge înainte orice ar fi!

”Mă numesc Marin Cornel, am 39 de ani și sunt din Constanța. Când încep să pictez un tablou, intru în altă lume, ies din lumea asta în care mă aflu. La vârsta de 7 ani, mama a divorțat de tatăl meu, fiind trei frați și mama singură, muncea foarte mult pentru noi.

Noi aveam niște animale, iar fratele meu mic mergea cu ele pe câmp, iar atunci când le-a pierdut, fratelui meu i-a fost frică să se întoarcă acasă și de atunci nu l-am mai văzut.

L-au găsit după o anumită perioadă, era decedat, îl omorâse cineva.
Mama a avut un șoc atunci, iar la scurt timp s-a întâmplat și cu mine…mergeam cu animalele la păscut, a început o ploaie, iar de la un stâlp de înaltă tensiune m-am electrocutat. Aveam 17 ani. După ce am ieșit din comă, nu știam ce se întâmplă cu mine, m-am uitat la mâini și le-am văzut negre și încă nu realizam ce se întâmplă.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img