vineri, 29 martie, 2024

Cornelia Catanga putea fi salvata? Dezvaluiri uluitoare dupa moartea regretatei artiste

Distribuie:

Publicat:

Cornelia Catanga a murit la spital după infarctul pe care l-a suferit pe fondul infectării cu COVID-19, în ciuda eforturilor medicilor de la Urgențe de a-i salva viața ”Reginei muzicii lăutărești”.

Ajunsă la spital după ce a fost chemată Ambulanța, Cornelia Catanga nu a mai putut fi salvată, eforturile medicilor de a o resuscita fiind, din păcate, inutile, decesul marii artiste fiind consemnat la prima oră a dimibneții.

Cu toate acestea, susțin surse demne de încredere, Cornelia Catanga ar fi putut avea, totuși, o șansă. Mai exact, odată ce au ajuns cei de la Ambulanță la ea acasă, ”Regina muzicii lăutărești” a fost diagnosticată și s-a luat decizia să fie transportată, de urgență, la spital.

Doar că, spre surpriza tuturor, Cornelia Catanga, în ciuda stării de rău, a refuzat, cu fermitate, să fie transportată la spital. Iar atunci, timp de zeci de minute, în casa cântăreței au avut loc ”parlamentări”, familia regretatei Cornelia Catanga încercând să îi oprească să o ducă la spital, în ciuda faptului că fiecare minut era esențial pentru salvarea vieții ”Reginei muzicii lăutărești”.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img