vineri, 19 aprilie, 2024

Corneliu Stinga, primarul comunei Vetrisoaia: “Unitate si spirit liberal pur. De asta are nevoie PNL Vaslui acum…”

Distribuie:

Publicat:

Primarul comunei vasluiene Vetrisoia este unul dintre liberalii care au castigat categoric alegerile locale, zbrobindu-si efectiv contracandidatul. In privinta alegerilor parlamentare, edilul vasluian afirma ca a fost unul dintre contestatarii listei pentru Camera Deputatilor, insa punand pe primul loc partidul, a obtinut unul din rezultatele de top la nivel de judet. 
“Eu, personal, nu am fost de acord cu lista de la Camera Deputatilor, insa am fost omul care a muncit si s-a dedicat alegerilor. As vrea ca toti colegii mei sa inteleaga acest lucru. Suntem un grup, o unitate”, a declarat edilul Corneliu Stinga.
In aceasta perioada, PNL VASLUI este angrenat intr-o noua campanie, cea de alegere a presedintilor de filiale locale, cat si de alegere a presedintelui la nivel de judet. Plecand de la principiile Partidului National Liberal, alegerile sunt democratice, iar in lupta pentru conducere sunt doua persoane: deputatul Daniel Olteanu si fostul senator Nelu Tataru. 
“In calitatea mea de membru al Biroului Politic Judetean, cat si in CJEX, fac un apel catre colegii mei liberali, din tot judetul, sa constientizeze faptul ca aceste alegeri sunt foarte importante pentru viitorul Partidului National Liberal – filiala judeteana Vaslui. Vreau sa atrag atentia ca aceasta lupta, pentru conducerea filialei, ar trebui sa ne faca mai puternici, mai uniti si mai determinati sa conlucram pentru a fi o filiala de top. Dezbinarea intercolegiala nu-si are locul in aceasta infruntare, iar loviturile de cutit cu tais dublu nu isi au locul. Ar trebui sa constientizam ca suntem urmasii Bratienilor, oameni cu un carater aparte, care au pus bazele democratiei. Fac un apel catre colegii mei liberali! Suntem multi, suntem uniti. Trebuie sa incepem sa muncim toti pentru un ideal, idealul Partidului National Liberal. Il avem drept exemplu pe Mircea Ionescu-Quintus, presedintele de onoare al PNL, un om cu o vechime in partid de 80 de ani. Vreau sa o spun public ca il sustin neconditionat pe doctorul Nelu Tataru, pentru functia de presedinte al PNL VASLUI. Un om care si-a asumat din prima secunda responsabilitatea si a purtat povara unor alegeri parlamentare, pierdute la muchie de cutit. Stim cu totii ca domnul Nelu Tataru a fost numit in functie cu o luna inainte de alegerile parlamentare. Stim cu totii ca, in timpul campaniei, au fost dezbinare si lupte seculare in interiorul partidului. In acest moment, prin munca in echipa, putem observa si rezultatele. Avem presedinti alesi corect la Husi, Murgeni, Negresti si Vaslui. Cred ca acesta a fost un test pentru noi toti, din echipa domnului Tataru.Marti, 11 aprilie, sper, si sunt convins, ca toata lumea a inteles ca suntem puternici ca echipa. Drept dovada este si faptul ca am obtinut presedinte de filiala si la Barlad, in persoana domnului Dumitru Boros, primar PNL in functie“, a mai spus primarul Stinga.
Conform edilului de la Vetrisoaia, in acest moment, in PNL VASLUI sunt formate doua tabare, cea a lui Nelu Tataru si cea a lui Daniel Olteanu, deputat de Barlad. Primarul Stinga face apel catre adevaratii liberali din judetul Vaslui, sa uite de orgolii si sa puna umarul la consolidarea organizatiei, deoarece unitatea este cheia succesului, in viziunea sa. “PNL are o identitate de 130 de ani, pe care nimeni nu o poate nega. Vom lupta pentru ca aceasta filiala judeteana a PNL VASLUI, sa isi duca mai departe doctrina si idealurile. Cred ca majoritatea membrilor sunt de acord cu acest lucru. Sper ca, alaturi de noi, sa vina si ceilalti colegi din tot judetul, astfel incat identitatea acestui partid sa nu dispara“, a incheiat Corneliu Stinga.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img