joi, 18 aprilie, 2024

Coronavirusul nu o sperie pe Oana Roman. Aceasta pleaca in vacanta in Italia

Distribuie:

Publicat:

În timp ce mulți români dau bir cu fugiții și își anulează în masă călătoriile în Italia, focarul epidemiei de coronavirus în România, Oana Roman merge înainte fără nicio teamă. Vedeta pleacă în vacanță peste hotare și nu are absolut nicio frică, considerând că singurul pericol real este isteria generală provocată pe această temă. Oana Roman a dezvăluit că se pregătește de vacanță în Italia, alături de fiica ei, și nu se lasă deloc intimidată de toate știrile alarmante despre epidemia din peninsulă.

Oana Roman pleacă în vacanță în Italia

După ce a făcut investigații amănunțite, Oana Roman a hotărât că nu are motive să își amâne vacanțe, așa că merge cu capul înainte chiar în țara cu cel mai alarmant nivel de infectare din Europa. La „Răi da Buni”, vedeta a povestit cum inițial a trebuit să plece acum câteva zile, însă a fost nevoită să își amâne călătoria din cauza unor probleme de sănătate ale micuței sale, Isabela. Odată ce fiica ei s-a pus pe picioare, Oana Roman a decis să nu își amâne călătoria și să plece în vacanță la Roma, zonă ferită de focarele din nordul Italiei. Acum câteva ore, Klaus Iohannis anunța că nu există niciun caz confirmat de coronavirus în România, în prezent.

„Nu există niciun caz de coronavirus în România. Lucrurile s-au schimbat în ultimele zile legate de coronavirus, în special în Italia. Situația generează îngrijorare în comunitatea românească. Sunt în contact permanent cu instituțiile statului pentru a monitoriza situația”, a anunțat Președintele.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img