joi, 25 aprilie, 2024

Cosmin Stanciu, schimb de replici cu Jador, la Survivor Romania! Artistul si-a iesit din minti: “Nu pot sa particip la o prostie”

Distribuie:

Publicat:

Episodul 3 de la Survivor România 2021 a început cu un schimb de replici între Cosmin Stanciu și Jador. Cei doi concurenți din echipa Faimoșilor au avut o discuție aprinsă din cauza condițiilor vitrege din Dominicană.

Ziua a început într-o notă tristă în tabăra Faimoșilor de la Survivor România 2021. Vedetele au discutat despre problemele din echipă și despre strategiile de viitor. Liniștea din Dominicană a fost "spartă" de discuția despre acoperiș.

Până a ajunge să se lupte pe traseu pentru hrană, Faimoșii au nevoie să-și construiască un acoperiș deasupra capului. Cătălin Moroșanu de la Survivor România a început discuția, însă Zanni și Cosmin Stanciu sunt cei care s-au apucat să refacă acoperișul.

Roxana Nemeș: Nu știu dacă sunt pregătită pentru acest joc, eu zic că da. Inițial așa eram și la primul joc, eram curioasă, emoționată și chiar nu știu dacă sunt pregătită.

Moroșanu: Nici acoperișul nu-l avem făcut, ne plouă de ne ia… și acum facem joc. Trebuie să fim foarte relaxați, focusați între noi.

Majda: Nu-i OK să spunem că nu suntem pregătiți, deși în sinea noastră, în momentul în care pierdem suntem demoralizați. Noi suntem uniți și important e să spunem că o să câștigăm.

Moroșanu: Pe Jador îl lăsăm să-și facă talentul.

Jador: Nu pot să mă abțin. Ală nici nu știe română și face "shht"

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img