News Flash:

CRAMA Casei de Vinuri Husi. Cel mai medaliat vin din zona Moldovei-FOTO

20 Septembrie 2015
7763 Vizualizari | 2 Comentarii
Pe strada Calarasi din municipiul Husi este amenajata, cu un efort financiar considerabil, CRAMA Casei de Vinuri Husi, unde sunt adapostite peste 600 de mii de sticle de vin, toata productia fiind obtinuta din Podgoriile din jurul municipiului Husi.

Traditia Casei de Vinuri Husi isi are originile adanci in timp. Totul a inceput undeva prin anul 1952, iar incepand cu anul 1994, Casa de Vinuri Husi a fost preluata de catre Serghei Bunescu, care a investit si a reusit sa raspandeasca numele municipiului Husi, pana peste cele mai indepartate hotare, cum ar fi CHINA.

Revenind la CRAMA Casei de Vinuri Husi, aceasta cuprinde 1 sala mare de festivitati, cu o capacitate de 200 de persoane, dar si o sala mica, cu o capacitate de 12 persoane. Cea mai importanta parte din aceasta locatie o reprezinta cele 4 incaperi denumite HRUBE, locul unde vinul imbuteliat este pus la pastrare la o anumita temperatura. Cele mai vechi sticle de vin dateaza din anul 1942, iar costul unei asemenea sticle poate sa ajunga si la cateva sute de euro.

Serghei Bunescu a reusit sa faca din Brandul "CASA DE VINURI DE HUSI" o adevarata legenda si sa fie cunoscut in toata lumea, pana in cele mai indepartate colturi ale mapamondului. Toate acestea sunt dovedite si de sutele de premii obtinute la concursuri nationale si mai ales internationale in care CASA DE VINURI HUSI a obtinut rezultate de top. Ultima realizare de acest fel a fost chiar in primavara acestui an la concursul VINVEST-Timisoara (concurs international), unde Casa de Vinuri Husi a reusit sa obtina mai multe medalii de aur pentru diferite soiuri, dar si Marea Medalie de Aur a Competitiei datorita vinului din soiul FETEASCA REGALA, din podgoriile Husi.

Casa de Vinuri Husi isi exporta produsele in 17 tari din cadrul Uniunii Europene, dar si in China. In cadrul casei de Vinuri Husi se pot gasi aproximativ 60 de branduri, insa produsele de top sunt: Castelul dintre Vii; Castelul Soarelui si Gama REVERANCE.

De mentionat ar fi faptul ca in cadrul acestei locatii numita CRAMA Casei de Vinuri Husi se pot organiza evenimente pentru pasionatii si cunoscatorii de vinuri, aici pachetele difera si incep de la 15 euro pana la 50, unde suma include atat mai multe sortimente, cat si o masa bogata.

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

Galerie Foto

12033704_10203504585654653_1190254746_n
municipiul husi serghei bunescu feteasca regala castelul soarelui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 23 queries | Mysql time :0.033241 (s)