vineri, 29 martie, 2024

Creator de continut digital sau model de videochat?

Distribuie:

Publicat:

Vremurile pe care le traim sunt, pe cat de schimbatoare, pe atat de ofertante in ceea ce priveste gasirea unei surse de venit cu ajutorul tehnologiei. Internetul a revolutionat modul in care socializam, mijloacele de informare pe care le alegem si felul in care muncim. Nici oportunitatile financiare aparute odata cu  digitalizarea nu sunt usor de ignorat, caci o conexiune la internet, combinata cu o personalitate creativa pot deveni o adevarata mina de aur.   

Creator de continut digital – jobul de vis pentru noua generatie

Generatia tinerilor adulti de astazi, a celor care au crescut cu telefoane inteligente si retele de socializare, este in cautarea unui job diferit de cele clasice, considerate a fi stabile si respectabile de catre generatia parintilor. Tinerii au acum asteptari diferite de la viata profesionala, flexibilitatatea programului si un mediu de lucru care pastreaza balanta echilibrata intre viata personala si cea profesionala fiind principalele asteptari de la angajatori.

Si, desi modelul occidental de lucru este adoptat de o parte a pietei muncii, tot mai multi tineri prefera mediul digital in locul celui corporatist. Altfel spus, acestia aleg sa lucreze independent, devenind creatori de continut online pe diverse platforme digitale. Pe langa libertatea de a-si monetiza creativitatea, influencerii au satisfactia de a fi apreciati si de a primi feedback direct de la comunitatea de fani, fapt considerat mai valoros decat o relatie clasica de sef- angajat.

Si cum internetul este mijlocul perfect de creare si promovare a operelor digitale, fie ca este vorba despre Instagram, Youtube sau TikTok, daca devii sau nu un influencer de succes in zilele noastre depinde doar de tine. 

Model de videochat – cel mai bine platit influencer

Totusi, daca s-ar face un clasament al celor mai bine platiti creatori de continut digital, modelele de videochat ar conduce detasat, veniturile lunare ale acestora depasind chiar 10.000 de dolari. Un astfel de job se adreseaza in special reprezentantelor sexului frumos, vorbitoare de limba engleza, care doresc sa isi descopere senzualitatea si puterea de seductie. Totusi, atunci cand vine vorba despre alegerea studioului potrivit, misiunea este una destul de dificila, dat fiind faptul ca exista nenumarate optiuni, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale.

Charm Studio este un studio de videochat recunoscut la nivel mondial pentru experienta in formarea modelelor de top. Studioul este recomandat chiar de Bianca Dragusanu, una dintre cele mai apreciate prezente feminine din lumea mondena bucuresteana si, in acelasi timp, unul dintre cei mai apreciati influenceri din tara. Asa cum reiese si din motto-ul care le defineste politica de business -We Create Top Models- studioul se adreseaza doar acelor tinere care iau in serios jobul de model si care au obiective financiare care, la prima vedere, pot parea imposibil de atins.

De curand, unul dintre modelele de top Charm a depasit pragul de un milion de dolari castigati din activitatea din fata camerei web, iar alte trei tinere urmeaza sa atinga aceeasi performanta in viitorul apropiat.

Asadar, tu ce fel de infulencer ti-ai dori sa fii?

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img