vineri, 26 aprilie, 2024

Crescenzo Cecere, impresarul lui Ionut Radu, anunta ca portarul se va intoarce la Inter in vara anului 2020

Distribuie:

Publicat:

Crescenzo Cecere, impresarul portarului Andrei Ionuţ Radu, a vorbit pentru site-ul tuttomercatoweb.com despre cel mai "fierbinte" subiect al momentului, pandemia de coronavirus, dar şi despre viitorul internaţionalului român, anunță MEDIAFAX.

Întrebat despre discuţiile pe care le-a avut cu fotbaliştii pe care îi are sub contract, Cecere a spus că toţi jucătorii sunt bine.

„Toţi au familiile departe. Karamoh este blocat în Italia şi nu se poate antrena la Parma. Şi Radu este la Parma, iar familia lui e în România. Agouma este în carantină la Milano, însă înfruntă cu maturitate această situaţie", a spus Crescenzo Cecere, impresar Andrei Ionuţ Radu, conform tuttomercatoweb.com.

Portarul Andrei Ionuţ Radu s-a despărţit de Genoa în această iarnă şi a ajuns la Parma.

„În fotbal se fac alegeri. Cei de la Genoa au făcut alegerea lor şi noi pe a noastră. Este de domeniul trecutului. S-a accidentat Sepe la finalul perioadei de mercato, m-a sunat directorul Faggiano şi nu am ezitat în niciun moment în a alege Parma. Dacă nu se accidenta Sepe, cel mai probabil, se întorcea la Inter, acolo unde juca. Dar e trecut acum, Radu munceşte bine şi în iunie se va întoarce la Inter”, a mai spus Crescenzo Cecere. În tricoul echipei Genoa, Andrei Ionuţ Radu a evoluat în 52 de meciuri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img