vineri, 29 martie, 2024

Crima la metrou. Tatal a zece copii, impins sub rotile trenului de un adolescent

Distribuie:

Publicat:

Un barbat a fost impins in fata metroului de un adolescent si la murit la scurt timp dupa incident la spital din cauza ranilor suferite. Barbatul, in varsta de 65 de ani, tatal a zece copii, se indrepta spre casa, dupa ce avusese o contradictie cu angajatii de la asigurari sociale, pentru ca dosarul sau fusese avizat pentru primirea unui venit suplimentar, dar inca nu ii parvenise cecul.

Oribila crima a avut lo celebrul cartier Brooklyn din New York, iar autorul este un adolescent in varsta de 18 ani, care l-a lovit pe barbat si apoi l-a impins pe sine, scrie New York Post.

Jacinto Suarez avea zece copii, iar familia este disperata.

”Nu ne vine sa credem ce s-a intamplat. Suntem in stare de soc. Inainte de-a pleca de acasa, glumise spunand ca nu se va intoarce pana cand nu va avea cecul in mana. Era intotdeauna zambitor, gata sa spuna o gluma prostuta, N-a deranjat pe nimeni, niciodata si nu stiu de ce l-ar fi putut agresa cineva”, a declarat jurnalistilor americani unul dintre copiii sai.

Suarez a fost lovit, si apoi impins pe sinele metroului de un adolescent cu probleme psihice, care in momentul arestarii sale de catre politisti, le-a vorbit acestora despre diavol.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img