vineri, 29 martie, 2024

Cristi Borcea se intoarce din nou la inchisoare. Apropiatii spun ca se simte rau si e cu moralul la pamant

Distribuie:

Publicat:

Cristi Borcea trece prin momente grele, dupa ce a fost operat din nou la genunchi. Apropiatii sustin ca fostul actionar al lui Dinamo este cu moralul la pamant.

Cristi Borcea a fost internat timp de doua luni la Spitalul Floreasca, unde a fost supus unei interventii chirurgicale. Acum el s-a intors in spatele gratiilor dupa ce, conform Antena Stars, Borcea, a revenit in celula sa ca urmare a unor suspiciuni legate de internarea sa. Apropiatii sai spun insa ca se simte foarte rau, ca este cu moralul la pamant si ca ar avea noi probleme de sanatate, care sa necesite internarea.

Pe de alta parte, Valentina Pelinel il asteapta acasa. “Mi-a spus ca ma iubeste, nu avem cum sa ne dam mesaj. Nu e langa mine fizic, dar e langa mine sufleteste. Nu e un secret ca a avut o a patra operatie la picior, nu e usor. Suntem puternici, suntem optimisti, ce sa facem”, spunea vedeta.

Cristian Borcea a fost condamnat la 6 ani si 4 luni de inchisoare in Dosarul Transferurilor. Recent, el a mai primit o condamnare, de 7 ani si 10 luni, in cazul mituirii judecatoarei Geanina Terceanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img