joi, 28 martie, 2024

Cristian Popescu “Piedone”, dezvaluiri incredibile, la “40 de intrebari cu Denise Rifai” ”Daca exista o normalitate in tara asta, eu nu am ce sa caut in aceasta poveste!”

Distribuie:

Publicat:

Tată și bunic, Cristian Popescu Piedone căsătorit de peste 30 de ani, a vorbit aseară și despre viața personală, de familie, dar a făcut dezvăluiri și despre perioada teribilă care a avut legatura cu tragedia de la ”Colectiv”.

”Iulia este tot ce am mai strălucit pe lume, este <steaua mea polară>! (…) Îmi iubesc sotia, imi iubesc familia. Familia este, de fapt, Olimpul meu, acolo sunt eu Zeu! (…) Familia este toată puterea mea, de unde mă incarc”,  este o parte din răspunsul actualului edil al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, la întrebarea  Cum ați cucerit-o pe soția dumneavoastră?

Acuzat în dosarul ”Colectiv” de abuz în serviciu și abuz în eliberarea autorizației și acordului de funcționare dat clubului Colectiv, fără aviz  ISU, Cristian Popescu Piedone a făcut o mărturisire neașteptată aseară, atunci când a trebuit să răspundă la întrebarea <roșie> care i-a fost adrestă, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img