joi, 25 aprilie, 2024

Cristian Terhes, pozitie dura cu privire la consumul viermilor de faina, dupa decizia luata la nivelul UE

Distribuie:

Publicat:

Europarlamentaru Cristian Terhes dă de pământ cu decizia autorităților europene de a reglementa costmul viremilor de făină și acuză propaganda neo-marxistă.

„Dupa ce de ani de zile propaganda neo-marxista a criticat mancarea carnii si cresterea vacilor, pe motiv ca, din cauza flatulatiilor (besinilor, pe romaneste), bovinele produc efect de sera si incalzire globala, Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentelor (AESA) a dat liber la cresterea si comercializarea, pentru mancare, a viermilor si gandacilor. Din acesti viermi si gandaci se vor face burgers, paste, biscuiti etc.

"Până acum, marii jucători din industria hranei din insecte nu au putut să-și valorifice potențialul din cauza lipsei unei aprobări unitare la nivel european. Astfel de produse sunt interzise la vânzare în Franța, Germania, Italia, Spania și în alte țări europene. Fără aprobarea AESA, ele nu pot fi vândute nicăieri pe continent, însă decizia de azi poate schimba cu totul lucrurile.

Hrana pe bază de insecte este privită de mult timp ca soluție pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în industria alimentară", arata presa externa citata de stiripesurse.

Voi ce parere aveti despre asta?” a postat europarlamentarul pe pagina sa de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img