marți, 23 aprilie, 2024

Cristian Zarescu, interlocutorul din intregistrarile care il pot DISTRUGE pe Nicusor Dan: ‘Au fost 5 apeluri initiate de Nicusor Dan, suna direct la mine’

Distribuie:

Publicat:

Dana Budeanu a publicat pe STIRIPESURSE.RO, în cadrul rubricii sale ”Verdict politic”, o înregistrare telefonică în care apar Nicușor Dan și un angajat al Primăriei Sectorului 4. Nicușor Dan, susținut de PNL, USR și PLUS la Primăria București, îi cerea lui Cristian Zărescu, consilier al primarului Daniel Băluță, ca instituția să ajungă la o înțelegere cu un controversat afacerist pentru a nu-i fi demolat restaurantul construit ilegal în Parcul Copiilor.

"Este clar că Nicuşor Dan a intervenit și că nu este vorba doar de un apel, ci de cinci. Ne-a cerut să nu mergem până la capăt cu această demolare. Au fost cinci apeluri iniţiate de Nicuşor Dan, suna direct la mine. Eu nu am crezut că Nicuşor Dan poate să intervină pentru cineva care a distrus parcul, domnul Nicuşor Dan i-a luat apărarea. A apărut mereu pădurile şi parcurile şi acum ne impune să nu demolăm" , a declarat Cristian Zărescu.

"Domnu Nicuşor Dan minte, a încercat să opreacă demolarea înainte de sentinţă. A făcut aceste intervenţii cu mult timp înainte. Prima instanţă a fost câştigată de noi, nu m-am simţit ameninţat, dar au fost cinci apeluri în care ne ruga să ne oprim. Domnul Mitrache are grave probleme cu legea, este acuzat în mai multe dosare.

Nicușor Dan continuă să mintă. Sentința a fost favorabilă Primăriei, iar ulterior domnul Mitrache a făcut apel la justiție. Domnul Mitrache a avut autorizație pentru 81 de mp, din 1980, iar el s-a extins până la 400 de mp. În 2013 obținuse încă o autorizație pentru alți 60 de mp. Domnul Mitrache avea o datorie de aproape 100.000 de euro la Primărie, la taxe și impozite, iar domnul Nicușor Dan asta ne cerea, ca Mitrache să nu mai plătească datoria." , a adăugat Cristian Zărescu, luni seara, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img