joi, 28 martie, 2024

Cristiano Ronaldo se implica in transferul lui Mohamed Salah la Juventus

Distribuie:

Publicat:

Mohamed Salah (26 de ani) la Juventus pentru 200 de milioane de euro. Sky News Arabia a aflat că Ronaldo se va ocupa personal ca mutarea să se concretizeze. Lucru decis de conducerea campioanei Italiei, după ce s-a pus de acord ca suma maximă oferită să se apropie de recordul actual informează mediafax.

Presa din Anglia scria în momentul venirii lui Salah la Liverpool că nu are în contract clauză de reziliere. Totuţi, gruparea din Premier League ar putea solicita o sumă uriaşă, ţinând cont de mai multe aspecte. În primul rând, totul ar urma să se facă în vară, când Liverpool ar putea fi campioană, iar suma cerută ar creşte vertiginos. Un alt aspect important este reprezentat de banii ceruţi pentru Salah în trecut, când Barcelona şi-a manifestat intenţia de a-l lua. ”Cormoranii” au cerut 228 de milioane de euro, dar evoluţiile egipteanului au fost şi mai apreciate ulterior.

Mohamed Salah a semnat cu Liverpool în vara 2017, când englezii au plătit 42 de milioane de euro celor de la AS Roma. S-a remarcat imediat şi fost desemnat cel mai bun jucător al sezonului trecut din Premier League. În acest timp a prins 84 de partide, a marcat 64 de goluri şi oferit 24 de asisturi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img