vineri, 29 martie, 2024

Cruduta s-a reorientat rapid! Uite ce ”activitati” nocturne are fosta asistenta TV! L-a lasat pe Capatos pentru…

Distribuie:

Publicat:

Plecarea Danielei Crudu de pe micul ecran a fost, cu siguranta, una dintre vestile care i-au intristat pe fani, dupa ce, la sfarsitul lunii mai, ea a anuntat ca nu va mai fi asistenta lui Dan Capatos. CANCAN a aflat ce face frumoasa bruneta de cand nu mai apare la TV.

Dupa ce a incheiat capitolul vietii ei in care era asistenta TV si a demisionat din cadrul emisiunii „Xtra Night Show“, prezentata de Dan Capatos, Daniela Crudu a decis sa se dedice mai mult propriei persoane.

Mai exact, CANCAN.ro a intalnit-o pe bruneta in clubul NUBA din nordul Capitalei, acolo unde s-a relaxat alaturi de mai multi apropiati. S-a bucurat din plin de muzica buna, de atmosfera de vara si de vacanta si la un moment dat chiar a sarbatorit. Asta deoarece la masa la care a stat Daniela Crudu au fost aduse, in noaptea despre care noi va povestim, mai multe sticle de sampanie.

In plus, se pare ca de cand nu mai e prezenta “pe sticla”, noptile Danielei Crudu arata usor diferit. Bruneta recupereaza acum din plin clipele cand poate nu a putut sa se bucure asa cum se cuvine de distractie, fiindca a muncit destul de mult. Nu numai atat, pentru ca de cand l-a lasat pe Capatos, ex-asistenta TV se dedica si mai multor proiecte pe care le avea puse pe „hold“, fiind foarte activa si pe Facebook in acest sens.

Daniela Crudu are timp acum sa isi vada si de relatia cu Radu Maricuta, fiul fostului primar al localitatii Selimbar, de langa Sibiu.

Bruneta si-a dat demisia de la „Xtra Night Show“, in urma cu doua saptaman. Decizia a luat pe toata lumea pe nepregatite, chit ca au mai existat zvonuri ca ea va pleca din cadrul show-ului TV din cauza unor nemultumiri de ordin financiar .

sursa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img