vineri, 26 aprilie, 2024

CS “Liga de Est” Vaslui : Cei mai buni din tara

Distribuie:

Publicat:

CS “Liga de Est” Vaslui si-a trecut in palmares un nou trofeu. Sportivii pregatiti de Mihai Hondru au castigat Cupa ”General Choi” la taekwon-do, juniori, turneu la care clubul vasluian a participat cu 20 de concurenti, din care 12 juniori si 8 seniori, trei antrenori si doi arbitri.

Cele 22 de locuri I, 19 locuri II si 18 locuri III i-au adus Vasluiului locul III in clasamentul general pe cluburi, locul II in clasamentul general la seniori si locul I in clasamentul general la juniori.
Andrei Chiriac a fost declarat cel mai bun junior din tara.

Locurile I au fost obtinute de Mircea Hondru (tull), Alin Zaharia (tull), Andrei Chiriac (tehnici speciale si lupta) si Adelina Mihai (lupta), la individual seniori. La juniori, Andrei Chiriac (tull si lupta), Mircea Hondru (tull si tehnici speciale), echipa feminina (spargeri forta), echipa masculina (tehnici speciale), Alexandru Zugravu (lupta), Adelina Mihai (lupta) si Laura Munteanu (lupta).

“Participarea la aceasta competitie face parte dintr-un proiect de finantare de catre Primaria Vaslui pentru anul 2017, unde mai sunt incluse participarea la stagiul de pregatire din Polonia, din aceasta luna, si la stagiul national de la Eforie Nord, din august, pentru pregatirea si evaluarea sportivilor din cadrul clubului selectati in vederea participarii la Campionatul Mondial pentru juniori si seniori de Taekwon-do ITF, ce se va desfasura in luna octombrie, la Dublin, Irlanda.  Felicitari sportivilor pentru rezultatele obtinute! Multumim Primariei Vaslui, Federatiei Romane de Taekwon-do ITF, Liceului ”Emil Racovita” Vaslui, parintilor, pentru sprijinul acordat in organizare si pentru sustinerea tinerilor practicanti de taekwon-do, arbitrilor si tuturor celor implicati in aceasta manifestare sportiva”, a declarat Mihai Hondru, presedintele CS “Liga de Est” Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img