joi, 18 aprilie, 2024

CSM Focsani-HC Vaslui, vineri, ora 18.30“Putem invinge la Focsani!”

Distribuie:

Publicat:

HC Vaslui are o misiune dificila la Focsani, intalnind una din echipele incomode pe propriul teren din Liga Zimbrilor. Vasluienii spera sa castige duelul, tehnicianul Sandu Iacob fiind optimst, mai ales ca jucatorii au aratat la antrenamente ca sunt in masura sa castige in fata oricarui adversar.

“Venim dupa perioada de pregatire in care baietii s-au pregatit admirabil. Daca pastram linia, cu siguranta putem sa ne atingem un obiectiv intermediar, pe care il avem pentru perioada urmatoare, sa facem punctele, care ne pot ajuta sa ramanem in plutonul celor opt echipe, care in primavara vor juca pentru play-off”, a spus Sandu Iacob.

Vasluiul are sustinerea fanilor la Focsani, care le sa dea energia necesara, astfel incat sa plece acasa cu toate punctele.

“Valorile sunt sensibil egale, iar echipa care isi gaseste echilibrul pe parcursul celor 60 de minute, in general poate castiga un meci. Suntem bucurosi ca suntem in masura in care putem avea suportul moral al suporterilor in meciul de la Focsani si ne dorim ca energia pe care ne-o transmite sa fie un atu, care ne-a fost de folos, de fiecare data”, a conchis antrenorul formatiei vasluiene.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img