miercuri, 24 aprilie, 2024

Cu ce se ocupa Alexandra de la Puterea dragostei! Totul despre viata concurentei din sezonul 3

Distribuie:

Publicat:

Alexandra de la Puterea dragostei susține că este pasionată de social media și are un canal de Youtube împreuna cu sora ei. Alexandra de la Puterea dragostei se declară o femeie asumată și din acest motiv a recunoscut încă din prima clipă că a fost căsătorită și că are un copil.

În prezent, Alexandra este divorțată și are o fetiță în vârstă de 5 ani. Concurenta de la Puterea dragostei spune că vrea lângă ea un bărbat sincer și care să o respecte.

Alexandra a venit la Puterea dragostei cu gânduri mari, își dorește să se căsătorească și spune că rochia de mireasă o are deja pregătita. Alexandra susține că este conștientă de calitățile ei, însă își recunoaște și defectele. Alexandra de la Puterea dragostei se declară loiala, sinceră, directă, dar și impulsivă și agitată.

Concurenta susține că nu ar accepta și n-ar trece niciodată peste minciună. Nu a înșelat niciodată și nu ar vrea să aibă parte de asta. Îi plac provocările și își dorește să ajungă până în Marea finală și, de ce nu, să fie câștigătoarea acestui sezon.

Alexandra de la Puterea dragostei a venit în emisiune împreună cu sora ei mai mica, Adriana. Cele două concurente susțin că sunt cele mai bune prietene și declara ca au încredere totală una în cealaltă.

SURSA: WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img