vineri, 29 martie, 2024

Culinar: Reteta Zilei

Distribuie:

Publicat:

Rulada cu piept de pui si sunca – rulada aperitiv pentru mese festive

Ingrediente:

cateva fasii subtiri de sunca
2-3 buc. piept de pui
cateva bucati de branza
(puteti pune si alte ingrediente)

Mod de preparare rulada cu piept de pui si sunca:

1. Pune jumatate din fasiile de sunca pe masa.
2. Strecoara pe sub ele, ca si cum ai impleti, restul de fasii, avand grija sa lasi mai lungi (neimpletite) 3 fasii.
3. Bate usor pieptul de pui si acopera cu el impletitura, asezandu-l unul langa altul (foarte putin unul sub altul).
4. Pune apoi restul de ingrediente (fiecare dupa preferinte).
5. Ruleaza pieptul de pui cu grija, apoi inveleste totul cu sunca impletita.
6. Pune rulada cu piept de pui si sunca in cuptorul incins la 170 de grade Celsius.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img