sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Culisele vizitei lui Calin Popescu Tariceanu in SUA: Cum a ajuns sa se pozeze alaturi de vicepresedintele Pence (surse)

Distribuie:

Publicat:

Președintele Senatului Călin Popescu-Tăriceanu s-a întâlnit marți, la Washington, cu Mike Pence, vicepreședinte SUA și președinte ex-officio al Senatului SUA și cu gen.lt.(r) Keith Kellogg, consilierul pentru securitate națională al vicepreședintelui SUA.

Potrivit unor surse oficiale, vizita preşedintelui Senatului în SUA a fost planificată de ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu. Acesta a apelat la serviciile firmei de lobby Blank Rome.

Tăriceanu a avut un schimb de politeţuri şi s-a pozat alături de Mike Pence, vicepreşedintele SUA. Liderul ALDE a avut o discuţie mai amplă cu Keith Kellogg, consilier pe probleme de securitate naţională al vicepreşedintelui Pence. Discuţia nu a avut loc la Casa Albă, ci la NSC.

Călin Popescu-Tăriceanu a avut marţi şi o întrevedere, la Washington, cu Ted Cruz, senator republican pentru statul Texas, fost candidat la alegerile prezidențiale din 2016.

Detalii despre discuţiile liderului ALDE cu Mike Pence şi Keith Kellogg au fost prezentate într-un comunicat de presă al Senatului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img