sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Culita Sterp, despre fosta lui sotie: ”Eu am dovezi pentru tot ce spun”

Distribuie:

Publicat:

Carmen de la Salciua, mesaj pentru Culita Sterp in plin scandal! Cum l-a pus la punct pe fostul ei sot, la asa ceva nu exista replica

Fanii au avut un adevarat soc in momentul in care Carmen de la Salciua si Culita Sterp au anuntat ca divorteaza.

De atunci, Culita Sterp o acuza pe Carmen de la Salciua ca aceasta l-ar fi inselat cu cel mai bun prieten.

Iata ce declara acesta despre fosta lui sotie:

"Au fost multe chestii. Au fost probleme, ne-am impacat, am trecut peste. Am gresit cu ceva. Nu e adevarat ce s-a spus la TV. Un prieten bun, comun. Noi ne certam, ea vorbea cu el. El o dadea pe consolari.

"Aveam acces la discutiile dintre ei. Eram prieteni, am zis ca nu bag in seama conversatiile lor. O dadeau in altele. Nu mai era pe consolare.

"Inimioare, pupici. E clar! Nu i-am zis nimic ei, l-am sunat pe el. Ma gandeam ca poate se opresc la un moment dat. Eu am dovezi pentru tot ce spun. El zicea ca e fratele meu, ca ma iubeste, ma respecta.

"I-am trimis mesajele. S-a taiat tot. A zis ca e din vina ei, ca ea se tot plangea ca noi ne certam. N-a terminat. L-am rugat sa nu ii zica, dar i-a spus. Ea a schimbat parolele, eu le-am aflat iar.

"El a facut un pic pasul inapoi, l-am apreciat ca a dat de inteles ca vrea sa termine. Am si mesajele pe care si le dadeau dupa noaptea petrecuta impreuna", a spus Culita Sterp la momentul respectiv.

Ca raspuns la toate aceste acuze facute de Culita Sterp, Carmen de la Salciua a postat acum 2 zile pe contul ei oficial de Instagram un mesaj sugestiv, prin care da de inteles ca in tot acest scandal pe care il are cu fostul ei sot ea nu va juca cartea razbunarii.

"Am primit multe lectii, nu atat de la viata, cat de la oameni. Dar nimeni nu a reusit sa ma schimbe. Eu nu ma razbun, eu intorc spatele si merg mai departe", a scris Carmen de la Salciua.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img