joi, 25 aprilie, 2024

Cum a ajuns sa arate Adriana Trandafir la 62 de ani! Transformare dramatica a actritei!

Distribuie:

Publicat:

Adriana Tradafir, una dintre actritele care atunci cand intra intr-o incapere o umple de fericire datorita rasului ei molipsitor a avut o tinerete foarte chinuita. In varsta de 62 de ani, cea care interpreteaza rolul Linei in serialul ”Fructul Oprit”, de pe Antena 1, a copilarit la tara si a invatat sa se descurce singura in viata de mica.

Adriana Trandafir a avut o tinerete chinuita

De altfel, vedeta declara, pentru ziuaconstanta.ro, ca asa a prins radacini, si-a luat forta taranului roman si a prins incredere in Dumnezeu. „In familia mea, ciudat, suntem trei generatii. Eu, care am copilarit la tara, sotul, cu cheia la gat, care a copilarit in lift, si copiii mei, care au copilarit la mall. Faptul ca a mcopilarit la tara, ca prin radacini mi-am luat forta taranului roman si increderea in Dumnezeu…Si, de ce nu, cei sapte ani de acasa, care au devenit speciali, deoarece au fost grei si m-au invatat sa ma descurc in viata”, a declarat artista.

Un moment greu in viata sa a fost reprezentat de pierderea custodiei fiului ei,Stefan Bogrea, pentru faptul ca nu il putea intretine. „Am ramas atunci singura, fara baiat si parasita de tatal meu, care a plecat din Tribunal la brat cu fostul meu sot”, a povestit Adriana Trandafir in urma cu cativa ani.

„Nu stiu daca as schimba ceva”

Intrebata daca ar modifica un moment din trecut, in cazul in care ar avea aceasta putere, actrita a spus: ”Nu stiu daca as putea schimba…As fi facut in asa fel incat maicuta mea sa nu moara niciodata. Mi-as dori acum sa-i pot spune cat de mult am iubit-o, cat de mult a insemnat pentru mine si, in acelasi timp, sa-i multumesc ca moartea ei a facut din mine un copil responsabil”.

Cat despre momentul care a facut-o sa aleaga meseria nobila de actor, moment prin care s-a decis ca romanii sa rada mai mult, Adriana Trandafir a spus:„cand aveam sase ani si am participat la primul concurs de teatru si poezie, in juriu era un actor adevarat, care m-a intrebat ce vreau sa ma fac. Eu am raspuns ca vreau sa ma fac actrita, iar el a spus, de fata cu toti, cand mi-a dat premiul, ca eu nu o sa ma fac niciodata actrita si sa tin minte asta, pentru ca eu m-am nascut actrita.

Se numeste Cornel Poenaru, a implinit 85 de ani si este ingerul meu pazitor. Cand am implinit 60 de ani, am fost la el in Germania, unde locuieste acum, si i-am multumit ca a fost ingerul meu pazitor, a crezut in mine si m-a determinat sa dau la teatru”, a povestit marea actrita.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img