vineri, 19 aprilie, 2024

Cum a aparut Delia imbracata in Bucuresti. Fanii au desfiintat-o: “Mai bine iti iei juma’ de norma la circul Globus!”

Distribuie:

Publicat:

Delia este recunoscuta pentru nonconformismul ei vestimentar, multe dintre aparitiile publice avand darul de a soca. De cele mai multe ori, este vorba despre surprize vestimentare pe care fanii le apreciaza, numai ca sunt si cazuri in care Delia pare a depasi – cu buna stiinta sau nu – linia subtire de demarcatie intre suprinzator si penibil.

Delia a avut neplacuta surpriza de a constata ca unele dintre fotografiile postate pe pagina sa de socializare nu au avut efectul scontat. Ba chiar a primit bobarnace din partea unora dintre internauti.

Pantaloni si caciulita verde-guster-fosforescent, bluza in nuante de roz , tricou galben, ciucurasi multicolori prinsi pe bluza, adidasi roz. O fotografie realizata in fata unui zid scorojit si a unei scari de metal, ruginite. Nu stim la ce s-a gandit Delia in respectivele momente de shooting, insa intenautii nu au avut mila.

„Mai bine iti iei juma’ de norma la circul Globus!”, „Sorcova vesela”, „Petrecere cu clovni”, „Toate culorile sunt pe tine”, „Curcubeul”, „Ce colorata esti”, „Eu nu am inteles niciodata stilul acesta de imbracaminte la Delia. Este pentru ca vrea sa para mai copil sau ce?”, „Vai, ma dor ochii”, „Tie iti place cum esti imbracata???”, i-au transmis internautii.

Delia vrea sa adopte un copil?

Desi a spus de multe ori ca nu-si doreste sa devina mama inca, surse din anturajul ei o contrazic. Vedeta si-ar fi anuntat apropiatii ca vrea sa ia o pauza si ca simte nevoia sa se relaxeze. Mai mult, ea are planuri mari pentru perioada in care nu va mai urca pe scena.

„Delia vrea sa se retraga din muzica un an. Dar ea nu ascunde acest lucru, a spus asta si intr-o emisiune la radio. Se gandeste sa adopte un copil, cu acte in regula, sa-l ia acasa. Are un suflet mare daca face asta. Si daca adopti un copil trebuie sa-ti petreci timpul cu el, asa ca e de inteles de ce isi doreste sa faca o pauza. Ea nu are timp nici sa se odihneasca. Are enorm de multe concerte, filmari, evenimente, e cea mai tare artista in momentul in fata. De ani buni e in fata tuturor, nu e usor. Asta inseamna multa munca. Sau mai exact inseamna munca si atat, viata personala mai deloc. Dar si-a asumat. Acum a venit timpul probabil sa ia o pauza. Inca nu a anuntat exact de cand va incepe aceasta pauza. Si in trecut a spus ca se retrage pentru o anumita perioada, dar n-a putut, tot a facut piese, tot a luat concerte. Are in sange muzica”,  au povestit surse din anturajul Deliei, pentru wowbiz.ro.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img