joi, 28 martie, 2024

Cum a fost posibil ca un tanar sa moara la 12 ore dupa ce a mancat la fast-food. Cazul este o enigma si pentru medici

Distribuie:

Publicat:

Moartea fulgeratoare a unui tanar din Focsani, care s-a stins in chinuri dupa ce a mancat la un fast food din oras, este investigata acum de trei anchete. Baiatul de 23 de ani a ajuns la spital cu simptome de toxi-infectie alimentara si in ciuda tratamentului primit, organismul lui a cedat la 12 ore dupa ce fusese internat.

Colegii barbatului, care lucra ca taximetrist, spun ca acesta a inceput sa se simta rau la jumatate de ora dupa ce a luat masa la un fast food din oras. Tanarul de 23 de ani a ajuns la Spitalul din Focsani in noaptea de luni spre marti cu dureri stomacale, varsaturi si diaree. Chiar daca medicii l-au tratat pentru toate aceste simptome, baiatul a murit la mai putin de 12 ore. Nici macar medicii care l-au tratat nu isi pot explica decesul.

Valentin Uchean, directorul medical al Spitalului de Urgenta Focsani, pentru Digi24: „Este un caz total special, pentru ca este un deces survenit la un om tanar, intr-o stare de sanatate buna, aparenta, care la 12 ore dupa ce a inceput sa verse si sa aiba diaree, a decedat. Nu avea boli cronice, nu avea alte afectiuni care sa il faca sa reactioneze in felul asta”.

Familia tanarului a facut plangere la politie, iar reprezentantii Directiei de Sanatate Publica s-au autosesizat si au inceput o ancheta la fast food-ul implicat.

Catalina Murariu, purtatorul de cuvant al IPJ Vrancea: „A fost inregistrat dosar penal cu aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, in functie de rezultatul cercetarilor urmeaza sa se stabileasca cu exactitate imprejurarile in care au dus la decesul tanarului”.

Catalin Graur, directorul DSP Focsani: „Echipele noastre s-au deplasat si au inceput sa preleveze probe de sanitatie de pe spatiile de lucru, spatiile de consum, absolut de peste tot exudate faringiene la angajati”. Verificari fac in acest caz si inspectorii de la Directia Sanitar Veterinara.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img