vineri, 29 martie, 2024

Cum a reacționat Culiță Sterp când, în timpul unei petreceri într-un club

Distribuie:

Publicat:

Culiță Sterp nu duce lipsă de oferte, fiind un artist apreciat. Botezuri, nunți, diferite evenimente îl umplu de bani pe artistul care, chiar de ziua lui, a făcut și marele anunț: este, din nou, alături de Carmen de la Sălciua! Așa că, pentru cântăreț, viața chiar e în roz! Doar că la ultima lui reprezentație a avut parte de un moment bizar: a primit 1 leu pentru o dedicație!

Restaurant Clasic, Londra. 20 octombrie 2019. Recital Culiță Sterp. Artistul a și anunțat evenimentul pe pagina de socializare, apoi a făcut un adevărat show muzical, pentru românii prinși în ”hora” petrecerii. Implicit, au curs și banii din dedicații.

Una după alta, bancnotele… 50 de lire, 100 de lire, iar la un moment dat s-a aruncat chiar una de 500. Culiță s-a prezentat impecabil, a fost în ton cu oamenii veniți acolo pentru o mare gură de distracție.

”Atât meriți, asta e valoarea ta!”

Dar a venit momentul care l-a lăsat pe vestitul cântăreț mască: o tânără s-a strecurat lângă el și i-a întins un leu. Surse cancan.ro spun că, după ce i-a dat bancnota, domnișoara i-a șoptit: ”Atât meriți, asta e valoarea ta!” Sigur, a fost o glumă ”umilința” la care domnișoara l-a supus pe Culiță, din moment ce râdea cu gura până la urechi. Cu atât mai mult cu cât chiar pe interpret l-a pufnit râsul. Leul a fost, totuși, refuzat.

După momentul ”umoristic”, petrecerea a continuat în aceeași linie, de voie bună. Culiță le-a cântat românilor de acolo pentru inima lor, iar „darul” a fost, de fiecare dată, pe măsură. Astfel, artistul a îmbinat perfect utilul cu plăcutul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img