vineri, 26 aprilie, 2024

Cum a reacționat taximetristul din imagine la strigătul de ajutor al unei femei: „Am numai 16 lei, mă duceți cu copilul la Urgențe?”. Discuția dintre ei a devenit virală

Distribuie:

Publicat:

Reacția taximetristului care a transportat gratuit o mămică și un copil la spital, după ce a devenit viral pe internet! Ce s-a întâmplat după ce le-a sărit în ajutor?

Reacția unui taximetrist a devenit virală pe rețelele de socializare, după ce o mamă i-a cerut ajutorul, să își ducă copilul la Urgențe. Povestea, care a fost intens distribuită în ultimele zile pe rețelele de socializare, datează din 2021, iar șoferul nu este din Cluj, așa cum s-a scris inițial, ci din Capitală.

Iulian Bucur lucrează în domeniu de mai mult timp și nu este prima oară când face astfel de gesturi.

Gestul lui Iulian a devenit viral, iar oamenii au fost impresionați de atitudinea bărbatului

După zile întregi în care povestea lui a circulat pe toate rețelele de socializare, taximetristul care a transportat gratuit o mamă și un copil la spital

a fost găsit. Iulian Bucur a ajuns din nou viral pe internet, după ce o postare făcută în 2021, ce avea în prim plan conversația cu respectiva femeie, a fost repostată pe un grup din Cluj: "Respect! Gest lăudabil făcut de un taximetrist din Cluj. O mamă avea nevoie de un transport până la UPU Cluj, dar avea doar 16 RON în buzunar, cursa probabil valorând mult mai mult.Șoferul de taxi a refuzat banii și a transportat gratis mămica până la destinație. Ne bucură enorm că altruismul și omenia care caracteriza acest neam nu este pe cale de dispariție. Cu astfel de oameni, România mai are o șansă.", a scris un conducător auto pe Facebook, relatează stiridecluj.ro.

El a publicat și fotografia cu discuția dintre șofer și mămica pe care a dus-o la spital:

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img