joi, 28 martie, 2024

Cum a reusit Meghan Markle sa ii intre in sfarsit in gratii Reginei Elisabeta

Distribuie:

Publicat:

S-a spus ca Regina Elisabeta a II-a e nemultumita de Meghan Markle si ca nu o place pe sotia nepotului sau, dar se pare ca fosta actrita a reusit sa ii intre pe sub piele suveranei. Meghan, in varsta de 37 de ani, a impresionat-o pe Regina cu efortul depus de la inceputul anului de a participa la evenimente si turnee alaturi de sotul sau, desi este gravida.

Cel mai recent, Meghan si Harry au fost in Maroc, pentru o vizita oficila de trei zile, iar faptul ca fosta actrita nu s-a dat in laturi de la anagajamente i-a placut enorm Reginei Elisabeta. "A fost impresionata de energia si stamina Ducesei. Pentru Regina si generatia ei, la acest stadiu al sarcinii, te ascundeai si te odihneai, dar Meghan nu s-a oprit", au declarat surse regala, conform dailymail.co.uk.

Se crede ca Regina chiar ii va adresa o scrisoare de multumire lui Meghan, lucru rar intalnit in familia regala britanica. "Cel mai mult respecta munca si loialitate", au mai spus sursele.

Desi va naste in aprilie, Meghan este inca foarte activa si a mers cu Printul Harry intr-o vizita de trei zile in Maroc, care a inclus si patru intalniri luni. Cu toate ca pentru nimeni nu ar fi usor sa aiba patru angajamente diferite intr-o zi, Meghan a impresionat cu gratia de care a dat dovada la fiecare eveniment. Turneul oficial a venit dupa alte saptamani pline pentru Ducesa de Sussex, care a fost plecata la New York pentru un baby shower, dar a avut si intalniri oficiale, cu Harry sau singura.

Meghan mai are un eveniment programat pentru saptamana viitoare, cand va participa cu restul membrilor familiei regale la aniversarea a 50 de ani de la investitura Printulu de Wales.

Dupa acest eveniment, Meghan va incepe sa rareasca aparitiile publice, iar apoi se va muta la Frogmore Cottage, pentru a luat un concediu de maternitate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img