vineri, 19 aprilie, 2024

Cum a reusit Monica Anghel sa slabeasca 25 de kilograme! Cantareata a dezvaluit ce a facut

Distribuie:

Publicat:

Monica Anghel a slabit spectaculos, iar multi s-au intrebat cum a reusit sa dea jos circa 25 de kilograme.Foarte multi au pus pe seama slabirii Monicai Anghel o operatie de micsorare a stomacului, pentru ca artista a topit foarte rapid naproape 25 de kilograme, ceea ce aparent ar fi imposibil doar cu o dieta. Iata ca se poate doar cu asta, sustine chiar ea.

”Din octombrie, urmez un program strict, care dureaza doi ani si se numeste «Good Life», (n.r. viata buna). Am slabit in total 25 de kilograme, ma simt excelent. Este un program strict, cu medic nutritionist, fizioterapeut, kinetoterapeut si psiholog. Dimineata, dupa ce-mi duc baiatul la scoala, sunt la clinica si urmez acest program, cu specificatia ca la psiholog merg o data pe luna, iar nutritionistul imi face programul saptamanal.

Citeste si ”Dieta din palma”, cel mai simplu mod de a slabi. Cum te ajuta mainile tale

Am voie sa mananc orice, si proteina animala, si proteina vegetala, fructe. Am renuntat la carbohidrati. O data la trei luni imi fac analizele si sunt din ce in ce mai bune. Ma simt extraordinar, am energie cat pentru zece. Nu mi-am taiat stomacul, nu mi-am pus inel, nu sunt bolnava, asa cum au spus unii, doar am urmat un program personalizat!”, a povestit Monica Anghel pentru Click!

Ea se simte excelent cu noua silueta, si odata cu aceasta transformare a fost nevoita sa-si schimbe si garderoba. Totodata, cantareata a enumerat si cateva dintre alimentele pe care le-a inclus in dieta care a ajutat-o sa slabeasca: „Dimineata la prima ora mananc o omleta cu seminte de chia, fara prea mult ulei. Pe la 10.00-11.00 mancam 10-15 migdale sau nuci. La 12.00, mananc o ciorbita de legume, dar fara paine. A fost alegerea mea sa renunt la paine. Sunt multe mese, e totul foarte sanatos.“

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img