joi, 18 aprilie, 2024

Cum arată acum Alexandra Dinu, la 17 ani după divorțul de Adrian Mutu! Poate fi confundată oricand cu o adolescentă

Distribuie:

Publicat:

În urmă cu 17 ani, Alexandra Dinu și Adrian Mutu au anunțat că divorțează, iar băiatul lor, Mario, a rămas în custodia mamei. De la divorț, cariera Alexandrei Dinu a continuat într-o direcție pozitivă. După 16 ani în care a locuit în Italia, frumoasa blondină a a decis să înceapă o viață nouă în America, unde s-a mutat în 2015 alături de fiul ei.

Acum, Alexandra Dinu are 39 de ani și arată precum o adolescentă. Fosta soție a lui Adrian Mutu a povestit pentru OK Magazine care este „secretul”. Ea susține că un echilibru este cel mai important atunci când vrem să trăim o viață sănătoasă.

„Am avut noroc să am un metabolism extraordinar. Întotdeauna am mâncat ca să trăiesc și nu am trăit ca să mănânc. Îmi place și să mănânc, nu spun nu. Am însă momente în care mi-e poftă de ciocolată, însă apoi urmează o perioadă în care nu mai mănânc nimic dulce.

Cred că echilibrul este lucrul cel mai important atunci când vorbim despre viață sănătoasă. La fiecare câteva luni fac însă și o perioadă de detox. Așa cum avem nevoie de odihnă și de relaxare și organismul trebuie curățat, infiderent cât de bine și de corect mâncăm”, a declarat Alexandra Dinu pentru sursa citată.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img