miercuri, 24 aprilie, 2024

Cum arată Simona Halep după operația la nas. Sportiva radiază de fericire

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep s-a operat recent la nas și iată că au apărut primele imagini cu sportiva noastră după intervenția chirurgicală. Halep a mărturisit că avea probleme cu respirație și dacă tot a ajuns pe mâinile chirurgului a făcut și o intervenție estetică. Sportiva a postat câteva poze pe contul ei de Instagram cu noua înfățișare.

Cum arată Simona Halep după operația la nas

Simona Halep a renunțat la bandaje după operația la nas pe care a suferit-o în urmă cu două săptămâni. Sportiva a ieșit în oraș cu o prietenă, iar apoi a postat pe Instagram câteva poze de la plimbarea din parc. Halep radiază de fericire și nici nu s-ar spune că a divorțat de puțin timp.

Despre despărțirea definitivă de cel cu care urma să se căsătorească religios, sportiva nu a pomenit nimic în spațiul public, însă despre operația la nas a vorbit deschis și le-a spus fanilor detalii despre intervenție.

După cum câțiva știu deja, am avut probleme de ceva timp cu nasul și situația s-a înrăutățit pe timpul verii, în special la Washington. Această problemă m-a făcut să nu pot respira la un nivel optim și pe timpul nopții probleme se agravau, iar nasul mi se bloca. Singura modalitate de a rezolva această problemă a fost operația. Doctorul Daniel Popescu a făcut intervenția și a folosit această oportunitate de a face și o operație estetică, a anunțat sportiva.

Halep a anulat nunta cu Toni Iuruc. Cei doi au divorțat la notar

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat la notar cu doar câteva zile înainte de a împlini un an de căsnicie. Cei doi urmau să se cunune religios în luna noiembrie și tot atunci era programată și petrecerea de nuntă. Din motive cunoscute doar de către ei, în loc de nuntă s-a produs divorțul.

Halep nu a comentat în niciun fel separarea de Toni Iuruc, în timp ce omul de afaceri a spus că despărțirea a fost de comun acord și că de restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință.

Toni Iuruc a mai fost căsătorit de două ori, însă pentru Simona a fost prima căsătorie care iată a ținut mai puțin de un an. Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, părinții celor doi ar fi făcut tot posibilul să-i răzgândească, dar se pare că mirii au fost de neînduplecat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img