joi, 28 martie, 2024

Cum arata acum Florin Salam, dupa ce s-a retras din muzica. Boala de care sufera manelistul

Distribuie:

Publicat:

”Regele manelelor” s-a retras, momentan, din lumea artistica, motivul fiind problemele de sanatate pe care le are. Fanii lui Florin Salam au fost luati prin surprindere de aceasta decizie, insa cu totii au inteles ca manelistul lor preferat are nevoie de o perioada de recuperare.

Si, dupa cum se poate vedea in ultima fotografie postata de Roxana Dobre, sotia sa, Florin Salam arata din ce in ce mai bine, semn ca odihna isi spune cuvantul, iar epuizarea care l-a marcat atat de mult, devine doar o amintire neplacuta. Betty, fiica lui Salam, a declarat ca tatal ei se simte mai bine, sanatatea sa fiind – acum – pe primul plan.

”Tatal meu este bine! Nu s-a operat, doar ca, un om, atunci cand munceste foarte mult, n-are cum sa nu fie epuizat si obosit. Este vorba de sanatatea lui, care este cea mai importanta pentru copiii lui, pentru familia lui. Oamenii care il doresc la nunti sau evenimente trebuie sa se gandeasca ca el s-a gandit si la sanatatea lui. El punea cariera pe primul loc, si apoi sanatatea”, a spus Betty Stoian la „Star Matinal de Weekend”.

“Are probleme cu ficatul si…”

 Celebrul cantaret de muzica de petrecere ar avea grave probleme de sanatate.

S-ar afla internat intr-o institutie medicala si ar urma sa fie operat. “Nu am mai vorbit cu Florin de cateva zile. Nu mai stie nimeni nimic de el. Din ce am inteles, ar fi internat la spital, are probleme cu ficatul si va fi operat”, a spus un apropiat de-ai manelistului. Totul ar fi plauzibil daca tinem cont ca, in ultima vreme, Florin Salam nu a mai aparut in public. Ramane de vazut daca va depasi si acest obstacol. Cert este ca fanii il asteapta, din nou, la concerte. Si, cu siguranta, si el isi doreste sa revina pe scena si sa fie, din nou, “Regele manelelor”.

Florin Salam, probleme de sanatate din cauza epuizarii

Un prieten din anturajul manelistului a dezvaluit ca acesta ar fi epuizat din cauza programului foarte incarcat si ca mama fiicelor sale l-a implorat sa se odihneasca, sa isi incarce bateriile si sa petreaca mai mult timp acasa, in compania celor mai dragi persoane.

“Florin Salam nu este bolnav, este doar epuizat. A mai ajuns, si in alte dati, la spital, din aceasta cauza, el fiind epuizat dupa recitaluri si din cauza stresului. Dar nu, nu este bolnav, asa cum au aparut informatiile prin presa. Roxana l-a rugat sa stea mai mult pe acasa, sa se mai odihneasca, sa nu mai accepte toate cererile de concerte pe care le primeste. I-a spus clar ca, oricat de multi bani ar castiga, el nu e de inlocuit si ca se teme ca, la un moment dat, ar putea sa ii cedeze corpul. Florin Salam i-a promis ca o va asculta”, a declarat sursa citata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img