marți, 16 aprilie, 2024

Cum arata echipa care s-ar bate la titlu in orice campionat puternic al Europei! 20 de fotbalisti mari care raman liberi de contract în vara

Distribuie:

Publicat:

Numerosi fotbalisti mari care evolueaza în Europa au intrat deja în ultimele sase luni de contract si pot negocia cu orice echipa, iar în vara ar putea pleca liberi de contract, daca întelegerile nu vor fi reînnoite.

Mercato din vara se anunta unul foarte interesant datorita apetitului granzilor, dar si despartirile ar putea fi rasunatoare. Printre fotbalistii carora li se termina contractele se numara nume mari precum: Dani Alves, Godin, David Luiz, Robben sau Ribery.

• Primul 11: Buffon – Dani Alves, Godin, David Luiz, Filipe Luis – Rabiot, Fabregas, Ander Herrera – Robben, Giroud, Ribery
• Rezerve: Cech, Juanfran, Santi Cazorla, Ramsey, Mata, Sturridge, Balotelli, Aduriz, Llorente

PSG s-ar putea desparti de trei jucatori. Buffon mai are contract pâna în vara lui 2019 cu posibilitatea de a-si prelungi întelegerea pe înca un an, dar ramâne de vazut daca sefii vor considera ca înca mai e util. Dani Alves a revenit dupa o accidentare grava si ramâne de vazut la ce nivel se va afla, în timp ce Rabiot pare ca se îndreapta deja spre Barcelona.
Atletico Madrid ar putea renunta la trei fotbalisti. Godin a refuzat oferte importante în vara, dar înca nu i s-a propus prelungirea contractului, în timp ce Filipe Luis se afla în aceeasi situatie. Juanfran a jucat doar 12 meciuri în acest sezon, o scadere dramatica fata de sezoanele precedente.
Chelsea s-ar putea desparti de trei nume "grele". David Luiz nu primeste niciun semnal din partea conducerii în privinta continuarii, Fabregas nu intra în planurile lui Sarri, iar Atletico Madrid si AC Milan au intrat pe fir, în timp ce Giroud e la mâna antrenorului italian.
Manchester United ar putea renunta la Mata si Herrera, doi mijlocasi care si-au demonstrat utilitatea, dar totul va depinde de Ole Gunnar Solskjaer sau de antrenorul care ar putea veni din vara.
Robben si Ribery vor pleca în vara de la Bayern Munchen, iar olandezul are deja o optiune: PSV, echipa la care s-a facut cunoscut.
Santi Cazorla a semnat doar pentru un an cu Villarreal dupa accidentarea grava, Cech si-ar putea cauta o noua aventura, Ramsey nu va mai continua la Arsenal, în timp ce Balotelli, Aduriz, Llorente si Sturridge ar putea schimba si ei peisajul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img