joi, 28 martie, 2024

Cum arata Elena Ionescu in copilarie? Imagini nemaivazute cu castigatoarea Survivor Romania

Distribuie:

Publicat:

Elena Ionescu a devenit extrem de îndrăgită de publicul din România odată cu participarea la Survivor România. Cântăreața a avut parte de nenumărate certuri cu colegii ei de echipă pe tot parcursul competiției din Republica Dominicană.

Cum arăta Elena Ionescu în copilărie?

Dar, cu toate că nu era văzută cu ochi buni de către Faimoși, artista a reușit să îi cucerească pe români, iar asta s-a văzut atât pe parcursul celor 5 luni de competiție, cât și în Marea Finală, pe care a și câștigat-o, datorită susținerii uriașe din partea celor de acasă.

Artista a hotărât să lase la o parte frustările pe care le-a acumulat de-a lungul anilor din cauza problemelor cu tenul și să se arate exact așa cum este ea, iar oamenii să îi cunoască frumusețea interioară și să nu se axeze doar pe aspectul fizic atunci când văd un om. I-a și reușit, căci bruneta a strâns milioane de admiratori și și-a învins cea mai mare frică. 

Luni, cu ocazia zilei de 1 Iunie, Elena Ionescu a decis să le arate fanilor o fotografie mai puțin știută cu ea, mai exact le-a prezentat-o pe Elena în copilărie. Admiratorii câștigătoarei competiției Survivor România au reacționat imediat la fotografia cu pricina, iar comentariile au fost doar pozitive. 

„Și pentru că este 1 Iunie, ziua copilului, un fan drăguț mi-a amintit că azi aș fi putut pune o poză cu mine de când eram mică, să mă vedeți și voi. La mulți ani copiilor și celor care au suflet de copil”, a fost mesajul care însoțea fotografia Elenei de pe rețelele de socializare.

Elena Ionescu a câștigat Survivor România

Elena Ionescu este marea câștigătoarea a show-lui Survivor România! imediat cum a auzit vestea cea mare, faimoasa a izbucnit în lacrimi. 

„Doamne, ce fericire! Nu-mi vine să cred! Îmi pare rău că plâng! Vă mulțumesc din suflet. Nu mai știu de mine. Mama, te iubesc! Vreau să-mi promită Lola, Emanuel și Iancu că vor dansa cu mine la un concert. Oamenii care merită trebuie să rămână împreună.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img