vineri, 29 martie, 2024

Cum arata Jennifer Lopez dupa ce a renuntat 10 zile la zahar si carbohidrati

Distribuie:

Publicat:

Vedeta a terminat provocarea celor 10 zile in care a taiat complet consumul de zahar si carbohidrati, iar acum spune ca in cateva zile o va lua de la capat. Dincolo de beneficiile pe care Jennifer Lopez spune ca le simte deja, a fost un test de rezistenta care i-a pus ambitia la incercare. Iar vedeta e mandra ca a reusit sa duca pana la capat aceasta provocare.

Cantareata in varsta de 49 de ani a scris pe Instagram ca a tinut acest regim impreuna cu iubitul ei, Alex Rodriguez, si desi i s-a parut dificil, are de gand sa-l repete. "In regula, oameni buni, tocmai m-am intors de la sala. E ziua zece, ziua zece! Am reusit, suntem aici!", i-a anuntat, cu mandrie, pe cei 85,7 milioane de admiratori. "Adica mai e si ziua de azi, dar simt ca putem reusi", a precizat vedeta. "Alex si eu ne-am cam chinuit. Felicitari tuturor celor care au trecut cu noi prin provocarea celor zece zile", a adaugat ea, potrivit eva.ro.

Eliminarea tremporara din alimentatie a celor doua elemente care genereaza si o anumita dependenta au ajutat-o pe Lopez sa slabeasca si sa-si contureze si mai bine silueta, dandu-i incredere ca are capacitatea de a-si redefini formele. Cu toate dificultatile si poftele pe care le-au indurat, renuntarea la carbohidrati si la zahar le-a prins bine, iar Jennifer a remarcat efectele pozitive, iar acum planuieste sa repete acest ciclu: "Poate ca ne vom opri pentru cateva zile si apoi ma voi intoarce la asta, iar cativa dintre voi ma vor insoti la a doua tura." A.M.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img