vineri, 19 aprilie, 2024

Cum arata sotia lui Adrian Nartea, interpretul lui Vlad, de la Pro TV. Alina e de o frumusete rara

Distribuie:

Publicat:

Adrian Nartea este protagonistul noului serial de la Pro TV, ”Vlad”, unde interpreteaza un Monte Cristo modern. In viata reala, chipesul actor se poate considera, la varsta de 36 de ani, un om implinit, caci are o cariera de succes si o familie superba. Adrian are o relatie de aproape 10 ani cu fostul manechin Alina Ferinceac, iar impreuna au o fetita, Mara, de trei ani.

Cum arata sotia lui Adrian Nartea, interpretul lui Vlad, de la Pro TV

Actorul a povestit ca ei sunt cei care se ocupa exclusiv de fiica lor, fara ajutor din partea vreunei bone sau a parintilor. „Nu avem bona. Socrii sunt la Suceava, iar ai mei sunt la Brasov. Nu am vrut bona pentru ca ne-am dorit sa avem noi grija de ea”, a declarat indragitul actor, in emisiunea ”Vorbeste lumea”.

Adrian si Alina s-au intalnit pentru prima data in Tunisia, in 2010, unde au fost protagonistii unei sedinte foto pentru un proiect. La acea vreme, Adi activa si ca model. Dupa ce sedinta foto a fost gata, au facut schimb de numere de telefon, punct din care povestea lor de iubire a inceput sa se contureze incet.

Povestea lor de dragoste a inceput pe un teren neutru

„Bineinteles ca-mi amintesc cum ne-am cunoscut! A fost pe teren neutru, in Tunisia, am avut un job impreuna acolo. Eu venisem de la Bucuresti si ea de la Milano, am pozat, in job eram un cuplu si am rezonat. Ne-am inteles din prima si incet-incet am inceput sa construim, cu pasi mici… Sunt noua ani de atunci”, a spus Adrian Nartea, intr-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro.

In 2014, in luna august, si-au unit destinele, la Brasov, orasul natal al lui Adi. La un an distanta a venit anuntul venirii pe lume a fetitei lor, iar de atunci Adrian tot mai asteapta un al doilea copil, dar inca se afla in „negocieri” cu sotia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img