miercuri, 24 aprilie, 2024

Cum castigi bani in functie de zodie! Horoscopul te invata secretul pentru a deveni bogat

Distribuie:

Publicat:

Oricat am incerca sa negam, banii sunt esentiali in zilele noastre. Totusi, oricat de incredibil ar parea, chiar si zodia poate se joace un rol extrem de important atunci cand vine vorba despre a castiga bani sau despre a face averi. Ce trebuie sa stii despre horoscopul banilor?

Afla si tu ce trebuie sa faci ca sa ai mai multi bani, in functie de zodie.

HOROSCOPUL BANILOR BERBEC.
In primul rand e necesar sa inveti sa-ti controlezi impulsurile. Stand la coada tu ai cel mai mare impuls de a cumpara acele produse care sunt plasate la reducere special pentru a fi cumparate pe ultima suta de metri. Nu poti rezista pur si simplu! Solutia ar fi ca atunci cand te duci la cumparaturi sa faci o lista si sa nu te abati de la ea! Daca ceva nu se afla pe lista ta, atunci nu-l cumpara. Foloseste-te de abilitatile la psihice care sa discerni intre dorinta de a cumpara ceva si nevoia reala, practica pe care o ai fata de acel lucru.

Taur
Taurii sunt ceva mai pragmatici cand vine vorba de a face economii si de bani, mai ales atunci cand sunt nevoiti sa cheltuiasca pentru renovarea unei case. Se bazeaza pe intuitia lor si pe capacitatea de a se abtine din a cumpara o perna noua, o canapea noua sau alte tipuri de obiecte necesare unei renovari de interior. Cele pe care le au deja, sunt suficiente. La fel se intampla si cu restul lucrurilor din casa lor. Nu fac cumparaturi doar pentru a fi in ton cu moda, ci se gandesc mereu cum pot sa re-foloseasca anumite lucruri, sa economiseasca si sa nu-si supra-solicite portofelul, arata horoscopul banilor.

HOROSCOPUL BANILOR GEMENI
Gemenii au nevoie sa gandeasca bine inainte de a cumpara ceva si sa nu actioneze mereu din inertie. Sunt mereu in miscare, dau un mesaj sau vorbesc cu cineva la telefon in timp ce sunt la cumparaturi astfel incat ajung sa cumpere lucruri pe care le au deja si de care au uitat. In casa lasa mereu lumina, televizorul si alte electrocasnice aprinse atunci cand ar trebui de fapt sa le stinga. Incearca sa economisesti folosind aceste obiecte numai atunci cand ai nevoie. Restul e risipa.

Rac
Racii care citesc acest ghid au fost probabil deja informati de mentorul lor spiritual ca trebuie sa-si reduca cheltuielile atunci cand se duc la piata. E de preferat sa-ti cultivi propriile condimente si ierburi in loc sa le alegi pe cele mai scumpe de la piata. De asemenea, poti face provizii pe termen lung, mai degraba, decat sa cumperi alimente in fiecare zi. E posibil sa ajungi mai ieftin cu banii si in continuare sa ai parte de acele mese imbelsugate pentru care esti recunoscut in familie si printre prieteni, arata horoscopul banilor.

HOROSCOPUL BANILOR LEU
Stop! Horoscopul banilor arata ca esti un mare cheltuitor.E cazul sa ii anunte cineva pe Lei ca e momentul sa faca anumite economii – mai ales cand vine vorba de haine! Nu numai firma conteaza intr-o tinuta, ci si cine o poarta! Incearca sa cumperi haine de calitate de la un magazin mediu ca preturi decat sa te arunci la diverse firme scumpe si straine. Vei arata fantastic oricum – in orice ai purta! De asemenea, tot ce tine de cosmetica si frizura poate fi facut la fel de bine de cineva care percepe un tarif rezonabil, nu numai de acel stilist la care ajungi atat de greu oricum si la care trebuie sa iti faci programare cu 5 saptamani inainte!

Fecioara
Fecioara este, de regula, capabila sa-si asculte intuitia in privinta cumparaturilor si sa stie ce sa cumpere si de unde anume. Mai mult decat atat ea este un model cand vine vorba de gestionarea practica a finantelor, asta arata horoscopul banilor. Concentrarea ei trebuie sa fie pe banii pe care ii economiseste, dar si pe acele lucruri pe care trebuie sa le cumpere pe loc! E necesar sa se consulte cu specialisti atunci cand vine vorba de achizitii importante si are nevoie de multe informatii pentru a face schimbari majore la nivel economic. Cat se poate de eficient si prudent!

HOROSCOPUL BANILOR BALANTA
Dat fiind ca Balantei ii vine atat de greu sa ia o decizie, de regula pierde mult timp si benzina mergand de la un magazin la altul facand cumparaturi si revenind asupra deciziilor ei in privinta obiectelor cumparate. De multe ori decide sa returneze ce a achzitionat. Incearca sa iti asculti intuitia cand vine vorba sa cumperi ceva, incearca sa-ti imaginezi pretul si valorea obiectului cumparat. Merita sa faci acea achizitie? Pretul este mai mare decat valoreaza acel obiect? Atunci abia poti spune ca stii daca ai nevoie de un lucru sau nu, arata horoscopul banilor.

Scorpion
Cu totii stim ce se spune despre Scorpioni si anume ca ar putea sa economiseasca destul de usor daca nu ar mai cheltui asa de mult pe lenjerie intima, vinuri scumpe si ciocolata de calitate. Garderoba ta detine suficiente piese de lenjerie astfel incat sa sustina o sedinta foto pentru un catalog intreg, asadar e cazul sa iei o pauza. Vei avea aceeasi aparitie sexy si daca porti ceva mai putin provocator si la moda, arata cei de la zenivers.ro.

Sagetator
Horoscopul banilor pentru sagetatori vine cu sfaturi utile. Calatoriile si drumurile scurte sunt dusmanul portofelului in ceea ce ii priveste pe Sagetatori. Ar trebui sa le dea cineva un ghid despre cum sa calatoreasca ieftin si usor. E posibil sa ai parte de aceleasi servicii si de aceleasi experiente daca te pregatesti si organizezi excursia cu ceva timp inainte. Poti incerca sa calatoresti chiar in afara sezonului in acest an ca sa te bucuri de ceva mai multi bani la intoarcere. Daca planifici suficient de bine e posibil chiar sa economisesti bani pentru o alta plecare in locuri exotice, mai arata horoscopul banilor.

HOROSCOPUL BANILOR CAPRICORN
Capricornilor le place sa lucreze din greu iar banii castigati sa ii cheltuie pe lucruri de calitate care sa reflecte statutul lor economic. Au nevoie sa compare preturile a ceea ce cumpara si sa le cantareasca la adevarata lor valoare. E bine sa-ti urmezi intuitia cand vine vorba de aceasta actiune. Da, in mod cert meriti ce-i mai bun de pe piata, insa ceea ce incearca vocea ta interioara sa iti spuna este ca: daca vei cauta putin mai mult pretul potrivit, aceeasi marfa la aceeasi calitate, o vei gasi la preturi mult mai rezonabile!

Varsator
Cum fac varsatorii bani? Varsatorii cumpara rar si… mult! Au perioade in care economisesc si nu cheltuie nimic si deodata… cheltuie tot ce au dintr-un foc! Ei cauta adevarul si sensul in viata si in functie de standardele lor, au nevoie de obiecte care sa le satisfaca aceste nevoi. Insa, atunci cand intri in libraria ta preferata nu este nevoie sa cumperi orice din domeniul pe care il cauti. Cumpara numai cartea pe care o poti citi pana la urmatoarea vizita la biblioteca. Moderatia este cheia in cazul acestei zodii, potrivit zenivers.ro.

HOROSCOPUL BANILOR PESTI
Pestii trebuie sa invete ca in ciuda faptului ca cei din jur iubesc sa li se faca anumite cadouri si sa fie rasfatati cu tot felul de gesturi micute si dragute (care uneori nu sunt deloc ieftine), ii vor aprecia si fara sa le faca aceste atentii tot timpul! Foloseste-te de intuitia ta pentru a-ti da seama ce anume au nevoie cei din jur si atunci vei incepe sa economisesti. Excesul de cadouri iti cauzeaza o ripisa de bani in mod constant, mai aarata horoscopul banilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img