vineri, 29 martie, 2024

Cum inseala fiecare FEMEIE in functie de ZODIE! Afla de ce calca STRAMB!

Distribuie:

Publicat:

Asa cum femeilor le este teama sa nu fie inselate, asa si barbatii traiesc cu aceeasi teama. Astfel, este normal ca fiecare dintre ei sa incerce sa isi dea seama care sunt semnele ca iubita lui ar avea intentia de a-l insela si care este modul in care o va face, astfel incat sa reuseasca sa se protejeze impotriva acestei situatii.

Printre semnele ca iubita ta te insala se numara urmatoarele:

1. E mai atenta la telefonul ei decat la tine. Daca in timpul unei iesiri cu tine raspunde la toate mesajele pe care le primeste, nu inseamna neaparat ca face planuri cu altcineva, dar orice se poate intampla.

2. E mai putin interesata de relatiile intime. Fiecare cuplu are propria rutina intima. Daca observi schimbari semnificative, nu ar strica sa discutati ca sa vezi care este problema.

3. Are dintr-odata agenda plina de evenimente sociale la care trebuie neaparat sa participe. Daca sambata era ziua voastra libera, iar acum ea nu mai are timp de nimic atunci, atentia ei s-ar putea sa fie indreptata spre altcineva.

4. Isi ia haine noi mult mai des decat de obicei. Daca incepe sa cumpere foarte multe lucruri in intervale scurte de timp, ar trebui sa te intrebi de ce e interesata sa se reinventeze.

5. Vrea foarte mult sa stie pe unde umbli. S-ar putea sa nu faca asta din grija, ci pentru ca vrea sa stie orele la care lipsesti si cat de departe esti de locul in care este ea.

6. Nu face planuri pentru viitor. E posibil sa fie coplesita la munca, dar si sa se gandeasca la un viitor cu altcineva.

7. Flirteaza cu alti oameni in fata ta. Daca face asta cand sunteti impreuna, ce face cand nu esti acolo?

8. Incepe sa te invinovateasca pentru orice. Astfel, atentia va fi indreptata mereu asupra ta.

9. Insista sa spuna ca e nefericita. S-ar putea sa fie pe punctul de a-ti marturisi ceva.

10. Dispare pentru perioade mari de timp. Nu prea e normal sa dispara timp de cinci ore de trei ori pe saptamana.

Asa cum zodia poate sa ne influenteze unele trasaturi de caracter, aceasta ne poate da indicatii si legate de modul in care fiecare dintre noi ar putea alege sa isi tradeze partenerul. Iata care sunt principalele metode la care ar recurge femeile atunci cand vine vorba despre infidelitate, in functie de zodie.

Berbec, Taur, Gemeni

Femeile din aceste zodii ajung in punctul de a-si insela partenerii doar daca au fost tradate. La hotararea femeilor nascute in zodiac Berbec de a insela contribuie nu numai tradarea – ele vor fi infidele daca sunt ignorate.

Nativele Taur insala daca nu mai primesc atentia cu care au fost obisnuite.

Femeile din zodia Gemeni sunt descrise perfect de instabilitate si bipolaritate, astfel ca ar putea sa fie tentate sa insele din pura curiozitate.

Rac, Leu, Fecioara

Nativele din zodia Rac, Leoaicele si Fecioarele insala din plictiseala, in momentul in care isi dau seama ca nu mai au nimic nou de descoperit la partenerul de viata.

Femeile rac pun mare accent pe fidelitate, astfel ca este posibil sa se razbune daca sunt tradate. Leoaicele cauta sa fie adorate, astfel ca vor cauta in alta parte atentia pe care partenerul lor nu le-o mai acorda.

Fecioarele cauta mereu sa evolueze, astfel ca pot sa insele si daca dau peste o persoana superioara celui cu care au o relatie.

Balanta, Scorpion, Sagetator

Femeile din zodiile Balanta, Scorpion si Sagetator insala atunci cand nu se mai simt in siguranta din punct de vedere financiar, desi nu vor recunoaste asta niciodata. Asadar, daca partenerul nu va mai produce suficienti bani si nu le va mai oferi stabilitatea pe care ele o cauta, se vor indrepta instinctiv catre o persoana mult mai potenta din punct de vedere financiar.

Capricorn, Varsator, Pesti

Femeile din zodiile Capricorn, Varsator sau Pesti insala numai daca simt ca dragostea nu prea mai exista in relatia lor. Ele nu insala din alte motive, asa ca e important ca partenerul sa mentina mereu flacara aprinsa daca nu vrea sa se trezeasca cu surprize neplacute.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img