vineri, 19 aprilie, 2024

Cum iti poti imbunatati vederea si chiar reduce dioptriile pe cale naturala

Distribuie:

Publicat:

Aceasta reteta este foarte buna pentru persoanele care au probleme de vedere. Cei care au incercat-o spun ca reduce dioptriile, iar unii chiar pretind ca i-a ajutat sa scape de ochelari. In plus fata de imbunatatirea vederii, aceasta reteta imbunatateste pielea – o hraneste si o face mai moale, dar ajuta si la tratarea caderii parului. Pe scurt, te intinereste.

Ingrediente
200 ml de ulei de seminte de in
4 lamai bio
3 catei de usturoi
1 kg de miere

Mod de preparare
Daca nu aveti lamai bio folositi normale, dar spalati-le foarte bine – tineti-le si intr-o solutie de bicarbonat, pentru a elimina pasticidele. Tocati-le marunt si infuzati-le in apa clocotita cat sa le acopere, timp de 25-30 de minute. Dati de-o parte si adaugati apoi usturoiul tocat, uleiul de seminte de in, iar cand s-a mai racit adaugati si mierea.

Turnati amestecul intr-un borcan de sticla si pastrati-l la frigider sau intr-un loc rece si intunecat. Consuma cate o lingura inainte de mesele principale. Amestecati preparatul din cand in cand, folosind o lingura de lemn sau plastic, nu din metal.

Dupa ce ai terminat aceasta doza, faceti alta si continuati acest tratament. Veti fi uimiti de modul in care iti ascute vederea si intinereste corpul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img