marți, 16 aprilie, 2024

Cum iti scazi colesterolul crescut si tensiunea ridicata

Distribuie:

Publicat:

Colesterolul crescut si tensiunea ridicata reprezinta factori de risc pentru aparitia bolilor cardiovasculare. Vezi cum le poti scadea dupa o reteta Amish

Credinciosii Amish apeleaza intotdeauna la ingrediente naturale pentru a trata orice boala. Iti propunem sa incerci bautura lor care scade colesterolul si tensiunea arteriala. Ai grija, insa, sa vizitezi si un medic, daca te confrunti cu aceste probleme.
Ingredientele folosite in comunitatea Amish sunt foarte puternice si bogate in nutrienti buni pentru inima, potrivit posivitemed.com.

Mierea, de exemplu, contine calciu, potasiu, sodiu si vitaminele B, substante care lupta impotriva colesterolului crescut. Numeroase proprietati benefice are si usturoiul, care poare reduce nivelul tensiunii arteriale. Ghimbirul contine o enzima care se activeaza pentru a imbunatati sinteza colesterolului, iar otetul de mere echilibreaza nivelul PH-ului din organism. Sucul proaspat de lamaie este foarte bun pentru cei care sufera de hipertensiune, deoarece relaxeaza vasele de sange si le face mai flexibile. Daca le prepari impreuna, vei avea numeroase efecte benefice pentru organism.


Reteta Amish pentru colesterol

Pentru aceasta bautura ai nevoie de:

15 grame de miere
1 catel de usturoi
1 cm de ghimbir ras
1 lingura de otet de mere
1 lingura de suc de lamaie 

Amesteca toate ingredientele in blender si pastreaza compozitia obtinuta in frigider pentru cateva zile. Este indicat sa iei aceasta bautura de trei ori pe zi, inainte de mic-dejun, pranz si cina. Rezultatele vor aparea dupa p saptamana, insa ai grija sa nu iei acest medicament natural de mai mult de trei ori pe zi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img