joi, 28 martie, 2024

Cum reuseste Ana-Maria Barnoschi sa scape de vergeturi! Ce face co-prezentatoarea de la “Roata Norocului” de arata demential!

Distribuie:

Publicat:

Ana-Maria Barnoschi este extrem de atentă la imaginea ei, nu numai pentru că știe cât de mult contează în fața publicului său, ci și pentru că îi place să arate bine, să se simtă bine în pielea ei. 

Nu se urcă zilnic pe cântar, și nici nu merge la sală 7 din 7, însă și-a creat un stil de viață pe care-l respectă cu desăvârșire, un stil care dă rezultate. Ana-Maria Barnoschi are o alimentație echilibrată, bea 2 litri de apă pe zi, nu fumează și nu bea cafea. În alimentația ei se regăsește foarte rar fast-food-ul sau mâncărurile grase cu calorii multe, iar sportul nu lipsește din programul săptămânal.

 

Ana-Maria Barnoschi: "Încerc să beau 2 litri de apă pe zi"

 

“Merg la sală de 3 ori pe săptămână, încerc să beau 2 litri de apă pe zi. Nu beau sucuri acidulate, nu fumez, nu beau cafea. Îmi place să am grijă de aspectul meu și să mă întrețin”, spune Ana-Maria. 

Pe lângă alimentația sănătoasă și orele de sport, vedeta calcă și pragul clinicilor de înfrumusețare unde-și face diferite tratamente corporale sau faciale. 

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img