vineri, 29 martie, 2024

Cum s-a accidentat Vica Blochina la Splash! Vedete la apă. A izbucnit în lacrimi

Distribuie:

Publicat:

Vica Bochina s-a accidentat grav în zona pieptului în timpul filmărilor de la Splash! Vedete la apă. Cum s-a întâmplat totul. Blondina a izbucnit în lacrimi, după ce a acceptat provocarea și a sărit de pe platforma de cinci metri.

Ediția de astăzi de la Splash! Vedete la apă a fost una grea pentru Vica Blochina. Blondina s-a accidentat, după ce a acceptat provocarea și a sărit de pe platforma de cinci metri. Cum s-a întâmplat totul.

Momentul în care s-a accidentat Vica Blochina la Splash! Vedete la apă

Vica Blochina și-a făcut curaj și a sărit de la cinci metri, însă a avut parte de o surpriză neașteptată, pentru că s-a accidentat destul de grav în zona pieptului. Vedeta nu s-ar fi antrenat decât de la trei metri, iar acest lucru s-a observat.

În urmă cu ceva timp, vedeta anunțase că va merge să facă analize, iar pentru că zona în care s-a lovit este sensibilă, Vica Blochina s-a decis să apeleze și la o ecografie.

„Bine că am terminat. Nu mai fac nimic, niciodată”, a spus Vica Blochina, la Splash! Vedete la apă.

Cum a reacționat Nea Mărin

După ce Vica Blochina a sărit de la cinci metri, Nea Marin a felicitat-o pentru că este curajoasă și muncitoare. Vedeta s-a accidentat destul de grav în timpul filmărilor și a postat o imagine cu zona în care s-a lovit pe rețelele de socializare.

„Eu știu că e curajoasă, știu că e muncitoare, știu că ea tot timpul a fost în competiții cât a fost dansatoare și tot timpul era acolo unde i-a fost locul toată viața, așa că, felicitări, ești curajoasă, rămâi tot timpul lângă sufletul meu”, a spus Nea Mărin.

Vica Blochina a trecut prin momente grele, dar în cele din urmă a reușit să își ia inima în dinți și să sară de la cinci metri. Chiar dacă s-a accidentat, cu siguranță că vedeta este mândră de realizarea ei.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img