vineri, 19 aprilie, 2024

Cum s-a impus Prințul George la școală. Ce le-a spus colegilor de clasă

Distribuie:

Publicat:

Prințul George s-a impus rapid în fața colegilor de clasă, subliniind faptul că are o anumită poziție socială și că într-o zi tatăl său va deveni rege. Detalii despre acest subiect a oferit expertul regal, Katie Nicholl în cartea ei, The New Royals, potrivit The Daily Beast.

Cum s-a impus Prințul George în fața colegilor de clasă

Expertul regal a dezvăluit că Prințul George i-a spus unul coleg, cu care a avut o dispută, că tatăl său va fi rege și că ar fi mai bine să aibă grijă cum se comportă. Cu toate că are doar 9 ani, se pare că fiul Prințului William și al ducesei de Cambridge, Kate Middleton, înțelege exact ce statut are și iată că s-a folosit de asta într-o situație conflictuală cu un coleg de școală.

Katie Nicholl susține că cei trei copii ai Prințului William au fost crescuți de mici în spiritul monarhiei și că toți înțeleg cine sunt și care este parcursul lor în viață.

„Ei își cresc copiii, în special pe prințul George, în așa fel încât ei să conștientizeze cine sunt. George știe care este rolul pe care îl va moșteni, dar părinții încă nu vor să-i îngreuneze misiunea”, a notat expertul regal.

Prințul George este cel mai mare dintre urmașii lui William și se pare că tatăl său i-a spus că într-o zi el va deveni rege.

„George înțelege că într-o zi va fi rege și, încă de când era un băiețel și-a pus la punct prietenii de la școală cu replica ucigătoare: „Tata va fi rege, așa că ar fi bine să ai grijă”, a mai dezvăluit Katie Nicholl.

Când a aflat Prințul George că va fi rege într-o zi

Potrivit acelorași surse regale, Prințul George a aflat că într-o zi va fi rege, pe când avea doar 7 ani. Atunci părinții săi au abordat pentru prima dată subiectul viitorului rol al lui George.

Se pare că ducesa de Cambridge, Kate Middleton, apreciază mult metoda prin care și-au crescut copiii Prințul Edward și Contesa de Wessex.

Aceștia au doi copii în vârstă de 18 și 14 ani, cei mai mici nepoți ai Reginei Elisabeta a II-a. În ciuda faptului că părinții sunt membri ai familiei regale, copiii au crescut fără titluri și în afara atenției publice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img